Πανεύκολη Τούρτα παγωτό με μπισκότα για κάθε περίσταση

Μια πανεύκολη συνταγή για να προσφέρετε, αλλά και να απολαύσετε το απόλυτο καλοκαιρινό γλύκισμα.

Τι χρειαζόμαστε:

1 γάλα ζαχαρούχο
1 γάλα εβαπορέ
500 ml φυτική κρεμά γάλακτος kretorre
2 βανίλιες
4 κ.σ. σιρόπι παγωτού
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ

Για το σερβίρισμα

 

σιρόπι παγωτού ή τρούφα σοκολάτας

Πώς το κάνουμε:

Βήμα 1 1) Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος, μετά προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα μπισκότα (τα γάλατα είναι καλύτερα να τα έχουμε τοποθετήσει στο ψυγείο από την προηγούμενη μέρα)

Βήμα 2 2) Χτυπάμε μέχρι να γίνει σαν κρέμα.
Βήμα 3 3) Προσθέτουμε τα μπισκότα σπασμένα. Ανακατεύουμε με κουτάλα.
Βήμα 4 4) Αδειάζουμε το μείγμα σε μπολ
Βήμα 5 5) και τοποθετούμε στην κατάψυξη.

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να αφαιρέσουμε λίγα μπισκότα και στη θέση τους να βάλουμε ξηρούς καρπούς, σταγόνες σοκολάτας, αποξηραμένα φρούτα κ.α.