Πάστα με ινδοκάρυδο σε 5 λεπτά!Αφρός!

Υλικά

24 σαβαγιάρ,500ml

φυτική σαντιγί Torre,

1/2 κούπας ζάχαρη άχνη,

300 ml γάλα,

χυμό από 2 πορτοκάλια,

ινδοκάρυδο.

Τι κάνουμε
Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με την άχνη να γίνει σαντιγί.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα με το χυμό
Βουτάμε 8 σαβαγιάρ στο γάλα, τα στρώνουμε σε μια πιατέλα και τα σκεπάζουμε με σαντιγί.
Κάνουμε το ίδιο άλλες δυό φορές.
Πασπαλίζουμε με μπόλικο ινδοκάρυδο.

Πάστα με ινδοκάρυδο σε 5 λεπτά!Αφρός!Πάστα με ινδοκάρυδο σε 5 λεπτά!Αφρός!Πάστα με ινδοκάρυδο σε 5 λεπτά!Αφρός!Πάστα με ινδοκάρυδο σε 5 λεπτά!Αφρός!

Close