Πεντανόστιμες καρδιές με φυστικοβούτυρο και επικάλυψη σοκολάτας για την ημέρα του Αγιού Βαλεντίνου

Μπορεί να έχετε σκεφτεί πολλά να κάνετε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά σίγουρα αυτό που δεν πρέπει να παραλείψετε να φτιάξετε είναι αυτές τις υπέροχες καρδιές με φυστικοβούτυρο και επικάλυψη σοκολάτας.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε την φανταστική γεύση που έχουν αυτές οι καρδούλες. Τρελαίνεσαι από την πρώτη δαγκωνιά.

Το καλύτερο με αυτή την συνταγή ξέρετε ποιο είναι; Οτι δεν χρειάζεστε κόπτες μπισκότων όλα γίνονται με το χέρι. Μην σας τρομάζει το σχήμα καρδιάς! Από το δικό σας χέρι θα γίνει φανταστικό!

Δείτε ακόμη: Δείτε πως να φτιάξετε σοκολατένιες μπαρες για του Αγ.Βαλεντινου με 3 υλικά!

Το μείγμα φυστικοβούτυρου αποτελείται από φυστικοβούτυρο, βούτυρο, ζάχαρη, βανίλια, , λίγο γάλα, και μια πρέζα αλάτι -και αυτό είναι όλο! Το σημαντικό μέρος σε αυτό το σημείο είναι  να διασφαλίσουμε ότι έχετε φτάσει στην κατάλληλη συνοχή πριν από τη διαμόρφωση του σχήματος της καρδιάς. Θέλουμε η ζύμη μας να είναι μαλακή και εύκολη στο πλάσιμο, χωρίς να είναι υγρή ή κολλώδης. Αν αισθάνεστε οτι η ζύμη είναι πάρα πολύ κολλώδης, απλά προσθέστε λίγο περισσότερη ζάχαρη άχνη. Εάν η ζύμη είναι πολύ στεγνή, το γάλα τότε σε αυτή την περίπτωση είναι ο φίλος μας.

Δείτε ακόμη: Απίστευτες χειροτεχνίες με γυαλινα βαζάκια για να εκφράσετε την αγάπη σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Όταν θα έχετε πετύχει την σωστή υφή του μείγματος με το φυστικοβούτυρο, τότε ήρθε η ώρα για να επικεντρωθείτε στο σχηματισμό της καρδιάς. Δείτε τι πρέπει να κάνουμε: τώρα θέλουμε να αρχίσετε να κάνετε την γέμιση σε μπαλάκια. (εγώ κάνω την δική μου σε μπάλες μεγέθους 2 κουταλιών της σούπας), στη συνέχεια πιέστε το μείγμα με την παλάμη του χεριού σας (όχι να το κάνετε όμως πάρα πολύ λεπτό!), Και  χρησιμοποιήστε τα άκρα από τα όμορφα μικρά δάχτυλά σας για να σχηματίστετε το κάτω μέρος του οβάλ (αυτό θα είναι το κάτω μέρος της καρδιάς) και την κορυφή σε ένα διπλό σχήμα στρογγυλής καρδιάς (αυτό θα είναι η κορυφή της καρδιάς σας). Αν δεν καταλάβατε την διαδικασία, πλάστε το μείγμα έτσι ώστε να σχηματίσετε ένα σχήμα καρδιάς. Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι απλά να θυμάστε να μην είναι ο σχηματισμός των καρδιών πάρα πολύ λεπτός. Θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 0.630 εκατοστά σε πάχος. Αυτό θα βοηθήσει ώστε οι καρδιές να κρατήσουν το σχήμα τους όταν της περάσουμε μέσα από την σοκολάτα.

Δείτε ακόμη: Πρωτότυπες Ιδέες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Αφού, βάλετε την επικάλυψη σοκολάτας, θα πρέπει να βάλετε τις καρδιές για μιαμιση ώρα στο ψυγείο. Είναι πολύ σημαντικό ώστε να δέσει η ζύμη και να παγώσει η σοκολάτα.

Εγώ προσωπικά προτιμώ και το συνιστώ ανεπιφύλακτα τη χρήση ημίγλυκης ή μαύρης σοκολάτας για αυτήν την συνταγή. Η γέμιση φυστικοβούτυρου είναι ήδη πολύ γλυκιά, έτσι χρησιμοποιώντας μια πιο σκούρα σοκολάτα με χαμηλότερη περιεκτικότητα σε ζάχαρη βοηθούμε ώστε να έρθει η ισορροπία που χρειάζεται σε αυτή η συνταγή.

Διακοσμήστε τις υπέροχες καρδούλες σοκολάτας με μια πρέζα αλάτι, ή με τραγανά κομματάκια σοκολάτας – ή κάντε μερικά και από τα δύο.Η σοκολάτα πρέπει να έχει στεγνώσει πλήρως πριν δώσετε αυτά τα μπισκότα σε φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορείτε να επιταχύνετε αυτή τη διαδικασία βάζοντας τις καρδιές στην κατάψυξη για 15 λεπτά.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε την φανταστική γεύση που έχουν αυτές οι καρδούλες. Τρελαίνεσαι από την πρώτη δαγκωνιά.

Η συνταγή αυτή είναι προσαρμοσμένη στα Αλατισμένα μπισκότα σοκολάτας με φυστικοβούτυρο  συνταγή που μπορείτε να βρείτε εδώ . Για να γίνει αυτή η συνταγή απλώς ακολουθήστε αυτό το σύνδεσμο, και κάντε τη συνταγή σύμφωνα με τις οδηγίες αλλά αντί για σχήμα »αυγών» κάντε το σχήμα καρδιών!

Οι υπέροχες καρδιές αυτές με φυστικοβούτυρο σίγουρα θα τρελάνουν κόσμο!

Πηγή: bakerbynature.com