Πολύ αφράτο κέικ με παγωτό!

Βάζουμε 4 αυγά από θερμοκρασία δωματίου,
1 βανίλια,
250 γραμμάρια ζάχαρη να αφρατέψουν
Στην συνέχεια προσθέτουμε 250 γάλα φρέσκο χλιαρό
220 γραμμάρια σπορέλαιο
300 γραμμάρια αλεύρι
και 1 μπέικιν παουντερ

Οπότε το τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψάκι και το ψήνουμε.στους 180 βαθμούς προθερμασμένο φούρνο αντιστάσεις για 25 λεπτά!!!
Όταν κρυώσει καλά ρίχνουμε πάνω παγωτό στο οποίο μέσα προσθέτουμε η μπισκότα θρυμματισμένα σοκολάτας,η τριμμένη σοκολάτα!!!!!

Tzeni Tsanaktsidou‎”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Close