Ρεβανί με καρύδα και κρέμα !!!

Ένα αφράτο ρεβανί πάρα μα πάρα πολύ αφράτο με καρύδα και μπόλικη κρέμα !!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

1 κούπα του νεσκαφέ σιμιγδάλι.χοντρό,
1 κούπα.του νεσκαφέ ινδοκάρυδο,
1 κούπα του νεσκαφέ αλεύρι φαρίνα,
1 κούπα του νεσκαφέ ζάχαρη,
6 αυγά,
1 βανίλια,
1 γιαουρτάκι αγελαδινό,
ξύσμα λεμονιού,
125 γραμμάρια βούτυρο

Χτυπάμε ζάχαρη,βουτυρο15 λεπτά.
Ρίχνουμε.τα αυγά ένα ένα.
Το γιαουρτάκι.
Και τέλος σιμιγδάλι,αλεύρι,βανίλια,ινδοκαρυδο.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά

Δείτε ακόμη: Αφράτο ρεβανί με κρέμα πορτοκαλιού ή γλάσο σοκολάτας !!!

ΣΙΡΟΠΙ:

2 κούπες του νεσκαφε ζάχαρη,
2 κούπες του νεσκαφε νερό,
χυμό μισό λεμονιού,
2 κουταλιές της.σούπας βούτυρο αγελαδινό

Βράζουμε.3 λεπτά.
Σιροπιάζομαι κρύο γλυκό ,ζεστό σιρόπι.

Δείτε ακόμη: Θεϊκό ραβανί με δύο κρέμες

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:

Ρίχνουμε το σιρόπι στο γλυκό μας,και από.πάνω κρέμα πατισερί και μπόλικο ινδοκαρυδο!

Tzeni Tsanaktsidou-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ -ΗΔΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Close