ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

Υλικά

2 κεσεδάκια στραγγιστό γιαούρτι
1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουτ. σούπας άνηθο, ψιλοκομμένο
½ κουτ. γλυκού γλυκιά πάπρικα
1 κουτ. σούπας λευκό ξύδι
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Κτυπάμε στο μούλτι τα λαχανικά με το ελαιόλαδο και στη συνέχεια τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το ξύδι, τη πάπρικα, τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Γαρνίρουμε πράσινες σαλάτες και ψητά λαχανικά.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Close