Θράψαλα γεμιστά στην λαδόκολλα

Υλικά

2 μεγάλα θράψαλα
200 γραμ φέτα
1 πιπεριά σε κύβους
1 ντομάτα σε κύβους
ρίγανη
πιπέρι
Λιγο αλάτι
1 κγ σόδα
ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα θράψαλα βγάζοντας την πέτσα τα εντόσθια και το σκληρό κόκαλο που έχουν στο κέντρο.
Τα πλοκάμια τα τρίβουμε καλά να φύγουν τα σκληρά δαχτυλιδάκια που έχουν.
Τα πασπαλίζουμε με λίγη σόδα και καλό είναι να μείνουν όλη νύχτα στο ψυγείο.
Την επόμενη μέρα ανακατεύουμε όλα τα υλικά και γεμίζουμε τα θράψαλα μας.
Βάζουμε μια Οδοντογλυφίδα να κρατάει την γέμιση/
Τα βάζουμε πάνω σε ένα μεγάλο σταυρό που κάναμε με αλουμινόχαρτο και λαδόκολλα τα ραντίζουμε με λίγο λάδι και πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη.
Τα τυλίγουμε και τα βάζουμε σε ένα ταψί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για 50 λεπτά μέχρι μια ώρα!!!!
Καλή επιτυχία!

Η συνταγή είναι από την εκπληκτική σελίδα στο Facebook: Γιαγιά Μαίρη Εν Δράσει


Close