Μοναδικό TIP: Πως να καθαρίσεις ένα σκόρδο χωρίς να μυρίσουν τα χέρια σου! ΒΙΝΤΕΟ

 
 

Το σκόρδο το χρησιμοποιούμε στο φαγητό και φυσικά έχει πολλές άλλες χρήσεις.Ελέγχει τα παράσιτα και φυσικά βελτιώνει την υγεία σας. Το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας λέει ότι το σκόρδο είναι πιθανώς αποτελεσματικό για τη θεραπεία της σκλήρυνσης των αρτηριών, την υψηλή χοληστερόλη, στεφανιαία καρδιακή νόσο, καρδιακή προσβολή, του παχέος εντέρου και του καρκίνου του ορθού, καρκίνο του στομάχου, υψηλή αρτηριακή πίεση, δήγματα από κρότωνες, λειχήνες, και κάνει καλό στα πόδια των αθλητών. Το καλύτερο βέβαια είναι να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.  

Δείτε  ένα μοναδικό tip για να καταφέρετε να το καθαρίσετε χωρίς να μυρίσουν τα χέρια σας! Γιατί όσο και ευεργετικό κι αν είναι η μυρωδιά του δεν αντέχετε και δεν φεύγει εύκολα! Στο βίντεο που ακολουθεί πραγματικά θα εκπλαγείτε!

 

 

Κατερίνα Βηττα
Κατερίνα Βηττα

Που μπορεί να σε οδηγήσει το πάθος σου για τους υπολογιστές και το διαδίκτυο; Εμένα με οδήγησε αρχικά στο blogging και τώρα author & website Editor στο team του Daddy-cool. Ποια είμαι; Είμαι η Κατερίνα και λατρεύω να ξετρυπώνω νέες ιδέες, ειδήσεις για celebrities, κατασκευές Diy , και ότι έχει σχέση με μόδα και stylish. Είμαι μαμά της Άννα-Μαριας , μιας υπέροχης ροκ έφηβης, παντρεμένη με τον άντρα που ερωτεύτηκα στα εφηβικά μου χρόνια και είμαι καλά!


Close