Σε ποια θέση (σχάρας) στο φούρνο πρέπει να ψήνεις κάθε φαγητό σου

To σε ποια σχάρα πρέπει να μπει το ταψί είναι ένα ερώτημα που έχει απασχολήσει πολλές και πολλούς. Και δικαίως.

 

Για όσους το να επιλέξουν σε ποια σχάρα θα βάλουν το ταψί μοιάζει με εξίσωση, ακολουθεί ένας απλός οδηγός που θα τους λύσει τα χέρια.

Πάνω σχάρα
Καταρχάς εντοπίστε που βρίσκονται οι αντιστάσεις στο φούρνο σας. Αν βρίσκονται στην οροφή του, τότε στην πάνω σχάρα μπορείτε να ψήνετε ψάρι, λαχανικά και οτιδήποτε θέλετε να ψηθεί γρήγορα.

Στην πάνω σχάρα το φαγητό γίνεται τραγανό, ωστόσο, γίνεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ και για αυτό δεν πρέπει να το αφήνουμε σχεδόν καθόλου από τα μάτια μας.

Αν πάλι οι αντιστάσεις βρίσκονται στο κάτω μέρος του φούρνου σας, τότε στο πάνω ράφι μπορείτε να ψήσετε μπισκοτάκια…

Δείτε με ένα κλικ εδω για όλες τις υπολοιπες


Close