Πώς να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει εκπληκτικά με ένα μανταλάκι!

Θα το κάνετε αμέσως!

Όσον αφορά τα αρωματικά χώρου , είναι σαφές πώς όσο πιο φυσικό το άρωμα τόσο το καλύτερο . Εξάλλου ο «βομβαρδισμός» του σπιτιού σας με χημικά δεν είναι και ότι καλύτερο!

 

Γι’αυτό ψάξαμε για τον πιο εύκολο και ασφαλή τρόπο , να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει όμορφα και βρήκαμε ένα τρομερό τρόπο.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε ένα σύνηθες μανταλάκι ( πρέπει να είναι από τα ξύλινα) και στάξτε λίγα αιθέρια έλαια στις δύο πλευρές του από μέσα και από έξω μέχρι το σημείο που πιάνεται .

Μόλις τελειώσετε , πιάστε το , στον αεραγωγό και ξεχάστε το εκεί. Πολύ σύντομα θα απλωθεί στο χώρο μια ευχάριστη μυρωδιά με διάρκεια .

Μπορείτε να το κάνετε σε οποιοδήποτε δωμάτιο ή ακόμα και στο αμάξι . Απλά ποτίστε το μανταλάκι με το επιλεγμένο αιθέριο έλαιο και μαγκώστε το στον αεραγωγό του οχήματος σας.

Ποιο άρωμα είναι ιδανικό για εσάς ;

Παρακάτω θα βρείτε τα καλύτερα αρώματα σε αιθέρια έλαια για το σπίτι ή το αυτοκίνητο.

Λεμόνι
Θεωρείται ενεργειακό άρωμα , το λεμόνι έχει αποδειχτεί πως αυξάνει την παραγωγικότητα. Απαραίτητο σε όποιον δουλεύει από το σπίτι ή χρειάζεται να παραμείνει συγκεντρωμένος κατά τη διάρκεια μιας μακράς μετακίνησης.

Λεβάντα
Αν δεν έχετε δοκιμάσει τα χαλαρωτικά οφέλη της λεβάντας , τότε χάνετε σίγουρα. Αυτό το αιθέριο έλαιο θεωρείται ιδανικό για αρωματοθεραπεία και είναι απο τα λίγα που είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι μειώνει το στρες και το άγχος. Αυτό το μανταλάκι σίγουρα πρέπει να μπει στη κρεβατοκάμαρα!

Περγαμόντο
Λάτρες του τσάι Earl Grey , αυτό είναι το άρωμα για εσάς! Το περγαμόντο προσδίδει ένα φρέσκο, φρουτώδες άρωμα χωρίς να φέρνει πολύ γλυκάδα στον αέρα που αναπνέετε. ‘Όσον αφορά την αρωματοθεραπεία , το χρησιμοποιούν όταν αισθάνονται κούραση ή πεσμένη ψυχολογία , γι’αυτό και είναι η ιδανική λύση για το γραφείο ή για το προσωπικό σας γυμναστήριο.

Βέβαια υπάρχουν δεκάδες άλλα έλαια να δοκιμάσετε. Προτείνουμε να δοκιμάσετε να αναμίξετε κάποια και να πειραματιστείτε ώστε να βρείτε ποιο λειτουργεί καλύτερα σε εσάς .

Πηγή:   dokari.gr

Close