Αυτή η μαμά παίρνει χρώμα μαυροπίνακα και δεν φαντάζεστε τι κάνει με αυτό..

Το χρώμα μαυροπίνακα είναι πολύ χρήσιμο για γύρω από το σπίτι. Είτε για να γράψετε ετικέτες σε διάφορα αντικείμενα είτε για να αφήσετε ένα μήνυμα είναι πάντα χρήσιμο να υπάρχει μέσα στο σπίτι σας. Δείτε δημιουργικούς τρόπους που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε!

1. ) Γράψτε ετικέτες στα ορεκτικά των καλεσμένων σας

Αν έχετε επισκέπτες στο σπίτι σας, χρησιμοποιήστε χρώμα μαυροπίνακα προκειμένου να βάλετε ετικέτες στα ορεκτικά σας. Αυτό θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας οι οποίοι θα γνωρίζουν τι τρώνε!

2.) Οργανώστε τις συρταριέρες σας

Βάψτε τη συρταριέρα σας με χρώμα μαυροπίνακα, και γράψτε ετικέτες με το τι περιέχει το κάθε συρτάρι! Έτσι την επόμενη φορά δεν θα χρειαστεί να ψάχνετε με τις ώρες μέχρι να βρείτε αυτό που θέλετε!

3.) Οδηγίες ψησίματος

Για να μην ξεχάσετε πότε πρέπει να κλείσετε το φούρνο, γράψτε το στο χρώμα μαυροπίνακα. Δεν πρόκειται ποτέ  ξανά να σας χαλάσει άλλη συνταγή!

4.) Χρώμα μαυροπίνακα στο τραπεζάκι του καφέ

Προσθέστε χρώμα μαυροπίνακα στο τραπεζάκι του καφέ προκειμένου να συμμετέχει στην διασκέδαση όλη η οικογένεια. Μπορείτε να σχεδιάσετε οτι θέλετε πάνω σε αυτό και έτσι να συμμετέχετε όλοι σε μια οικογενειακή δραστηριότητα. Δείτε εδώ πως να το κάνετε.

Δείτε ακόμη: ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ: Μπογιά ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑ

5.) Ανανεώστε την κουζίνα σας

Ανανεώστε την κουζίνα σας, δημιουργώντας το δικό σας σχέδιο ή να προσθέτοντας ένα μήνυμα πάνω στον πίνακα.

6.) Μηνύματα σε σημαιάκια

Φτιάξτε υπέροχα σημαιάκια με χρώμα μαυροπίνακα και γράψτε πάνω σε αυτό ένα μήνυμα για ειδικές περιστάσεις! Δείτε εδώ πως να το κάνετε.

Είτε για να γράψετε ετικέτες σε διάφορα αντικείμενα είτε για να αφήσετε ένα μήνυμα είναι πάντα χρήσιμο να υπάρχει μέσα στο σπίτι σας

7.) Σημειώσεις στο ψυγείο

Αφήστε  μηνύματα και σημειώσεις στο ψυγείο καλύπτοντας το με χρώμα μαυροπίνακα. Μπορείτε να κρατήσετε καρτέλες για το τι χρειάζεστε από το μπακάλικο, καθώς και πότε λήγουν τα αντικείμενα που έχετε μέσα σε αυτό. Για περισσότερα δείτε εδώ

8.) Οικιακά σκεύη

Το χρώμα μαυροπίνακα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε οικιακά σκεύη δίνοντας τους μια ανανεωμένη εμφάνιση. Για περισσότερα δείτε εδώ

9.) Ημερολόγιο τοίχου

Δημιουργήστε ένα ικανό ημερολόγιο τοίχου για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την εβδομάδα σας. Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ .

10. Μαυροπίνακας στα ντουλάπια σας

Προσθέστε χρώμα μαυροπίνακα στις αρχειοθήκες του γραφείου σας για να δημιουργήσετε μια τακτοποιημένη λίστα. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

11.) Εμπνευσμένα Βήματα

Προσθέστε χρώμα μαυροπίνακα στα σκαλιά σας και αφήστε τα παιδιά σας να δημιουργήσουν.

Δείτε ακόμη: Σοκολατακια μαυροπινακας!!!Συνταγη βημα βημα!

12.) Χρώμα μαυροπίνακα στα σουπλά σας

Το χρώμα μαυροπίνακα μπορεί να δώσει στα  σουπλά σας έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα, ειδικά όταν θα έχετε επισκέπτες στο σπίτι. Οι καλεσμένοι σας θα εκτιμήσουν αυτό που κάνατε για αυτούς!

13.) Οδηγίες συνταγής

Βάζοντας στο πάγκο της κουζίνα σας χρώμα μαυροπίνακα, αυτό θα σας βοηθήσει να μην ξεχάσετε ούτε ένα υλικό από την συνταγή που θέλετε να φτιάξετε.

Δείτε ακόμη: Φτιάξτε σπιτική μπογιά με αλεύρι, χωρίς τοξικές ουσίες που έχει διάρκεια 5 με 10 χρόνια!

14.) Ετικέτες σε τρόφιμα

Το χρώμα μαυροπίνακα μπορεί να λειτουργήσει ως αυτοσχέδια ετικέτα που είναι μακράς διαρκείας και ανθεκτική. Χρησιμοποιήστε το για να ονομάσετε τα βάζα από βρώμη, τα φασόλια, τον καφέ, και άλλα πράγματα.

15.) Ετικέτες σε καπάκια

Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρώμα μαυροπίνακα για να γράψετε ετικέτες στα καπάκια!

16.) Ετικέτες στις γλάστρες

Εάν έχετε πάρα πολλές γλάστρες, το χρώμα μαυροπίνακα θα σας βοηθήσει να γράψετε ετικέτες ώστε να τις ξεχωρίζετε πιο εύκολα.

17.) Ζωγραφίστε το δωμάτιό σας

Μπορείτε να σχεδιάζετε και να ανανεώνετε το δωμάτιό σας κάθε εβδομάδα, αν βάψετε τους τοίχους με χρώμα μαυροπίνακα !


Close