Φτιάξτε σπιτική σκόνη πλυντηρίου εύκολα και γρήγορα!

Βαρεθήκατε να σπαταλάτε μια περιουσία σε σκόνες πλυντηρίου; Βρήκαμε για εσάς μια πολύ εύκολη συνταγή για να φτιάξετε την δική σας σκόνη πλυντηρίου εύκολα και γρήγορα και έτσι να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα!

Σπιτική σκόνη πλυντηρίου

Δείτε ακόμη: Κόλπα για το πλυντήριο που όλοι πρέπει να ξέρουμε!

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα σαπούνι(πράσινο, άσπρο, μασσαλίας), βόρακα και μαγειρική σόδα σε ίσες αναλογιες δηλ 1/3 απο το καθενα

Βρήκαμε για εσάς μια πολύ εύκολη συνταγή για να φτιάξετε την δική σας σκόνη πλυντηρίου εύκολα και γρήγορα και έτσι να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα!

Δείτε ακόμη: Ξεμείνατε από απορρυπαντικό; Σας έχουμε τη λύση!

Τρίψτε το σαπούνι στο τρίφτη

και έπειτα προσθέστε τη μαγειρική σόδα και βόρακα

Αποθηκεύστε το σε ένα δοχείο, προσθέστε ένα κουτάλι, και είστε έτοιμοι να καθαρίσετε τα ρούχα σας! Χρησιμοποιήστε 1/4 φλιτζανιού για κάθε πλύση.

Δείτε ακόμη: Φτιάξτε υγρό βρεφικό απορρυπαντικό

Δοκιμάστε να το φτιάξετε και θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!

hometalk.com

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.


Close