Τι (άλλο) νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις με ένα προφυλακτικό;

Όταν λέμε προφυλακτικό, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σου είναι το σεξ. Σωστά? Λοιπόν ναι, πρωταρχικός σκοπός του είναι να βοηθήσει στη πρόληψη εγκυμοσύνης και ΣΜΝ. Αλλά θα μείνεις συγκλονισμένος όταν μάθεις ότι το προφυλακτικό έχει πολλές διαφορετικές χρήσεις πέρα από την γνωστή.

Δείτε ακόμα: Τραγικά ατυχήματα κατά τη διαρκεία του sex που οδήγησαν μέχρι το θάνατο

xriseis profylaktikoy 1_

Ξέρεις ότι το προφυλακτικό μπορεί να κρατήσει το νερό; Μπορείς να γεμίσεις ένα προφυλακτικό με νερό και θα παραμείνει ασφαλής για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι καλύτερο για όταν ταξιδεύεις. Μπορείς να γεμίσεις ακόμη και ένα προφυλακτικό με νερό και να το βάλεις στη κάλτσα σου κατά τη διάρκεια ενός περιπάτου ή όταν τρέχεις για να απορροφήσει τους κραδασμούς.

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος είναι η χρήση του προφυλακτικού στην κουζίνα. Αποθήκευσε οποιοδήποτε είδους κοκκινιστό κρέας σε αυτό και θα μείνει φρέσκο ​​για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης, το κρέας θα μαγειρευτεί ομοιόμορφα.

Δείτε ακόμα: Η συγκλονιστική καμπάνια για το «sexting» και το bullying που πρέπει να δουν όλοι οι γονείς (βίντεο)

 

Τα προφυλακτικά είναι κατασκευασμένα από ισχυρό λάτεξ και γι’ αυτό το λόγο είναι ιδανικά ακόμα και για το πιάσιμο των μαλλιών.

Σε όλους μας έχει συμβεί να έχουμε πάνω μας ένα τραυμαπλάστ και να φοβόμαστε να κάνουμε μπάνιο μην τυχόν φύγει. Τι θα έλεγες εάν ένα προφυλακτικό μπορεί να σου λύσει και αυτό το πρόβλημα; Απλά κόψε ένα προφυλακτικό στο μέγεθος της περιοχής που θέλεις να καλύψεις και τοποθέτησέ το πάνω από το τραυμαπλάστ και είσαι έτοιμος να απολαύσεις το μπάνιο σου!

Το περίμενες ότι ένα προφυλακτικό θα σου έλυνε έτσι τα χέρια;

Δείτε ακόμα: Τι κάνει μια γυναικα για να αποφύγει το sex? Δείτε το ξεκαρδιστικό video!

Πηγή: theboredmind