Συνταγή βήμα βήμα! Φτιάχνω Σοκολατένια αυγά kinder έκπληξη!

Φτιάχνω Σοκολατένια αυγά kinder έκπληξη!Φτιάξτε σπιτικά Πασχαλινά σοκολατένια αυγά φέτος με δωράκι στο εσωτερικό τους.Υπέροχη ιδέα για να ξετρελάνετε τα πιτσιρίκια και εύκολα στη παρασκευή τους!

Τι Θα χρειαστείτε για τα Σοκολατένια αυγά kinder έκπληξη

καλούπια σε στρογγυλό η  σε σχήμα ωοειδές, η φόρμες σιλικόνης
τα παιχνίδια για το εσωτερικό,
σπρέι μαγειρέματος
σοκολάτα κουβερτούρα
σοκολάτα λευκή

Εκτέλεση

Ψεκάστε τα καλούπια με σπρέι μαγειρέματος ή αλειψτέ τα καλά με σπορέλαιο. Λιώστε τη κουβερτούρα σε μπεν μαρι  (να έχει την υφή της φωτογραφίας) Ανακατεύω καλά την κουβερτούρα σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία, να λιώσει, εδώ χρειάζεται λίγη υπομονή για να μην καεί η κουβερτούρα.

Τοποθετήστε με ένα κουτάλι τη σοκολάτα μέσα στα καλούπια και γεμίστε τα 2/3. Πατήστε τη καλά από πάνω να μην έχει φυσαλίδες και να είναι επίπεδη. Προσέχουμε το πάχος της σοκολάτας, να είναι ομοιόμορφο παντού.και το τελείωμα της σοκολάτας να είναι όσο το δυνατόν πιο λείο.Λαδώνουμε την εσωτερική πλευρά από το καλούπι και κλείνουμε προσεκτικά

Δείτε ακόμη Συνταγή:Σοκολατενια αυγα με χρωματιστη σοκολάτα.Η τελεια ιδεα για το Πασχα!

Τοποθετούμε το σφραγισμένο καλούπι στην κατάψυξη μέχρι να σκληρύνει. Συνήθως δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 10 λεπτά.

Το βγάζουμε από την κατάψυξη και προσεκτικά αφαιρούμε το πάνω μέρος
λιώνουμε λευκή σοκολάτα και την αλείφουμε με ένα πινέλο στο εσωτερικό του αυγού.Τα ξαναβάζουμε στη κατάψυξη για μερικά λεπτά.Με προσοχή σπρώχνοντας ελαφρά με το χέρι, αδειάζω τα 1/2 σοκολατένια αυγά απ’τις θήκες.

Παίρνουμε το παιχνίδι και το τοποθετούμε μέσα στο αυγό.
Μπορούμε να το βάλουμε σε ένα μικρότερο πλαστικό ,η σε μια διαφάνειαΜε το πινέλο παίρνω λίγη ποσότητα κουβερτούρας κι αλείφω το χείλος κάθε 1/2 αυγού, εκεί που θα γίνει η ένωση δηλαδή, προσεχτικά γιατί λιώνει η σοκολάτα,και καλύπτω με το άλλο 1/2 του αυγού.στρώνω ελαφρά τα πλάγια, την περίσσεια της λιωμένης κουβερτούρας , προσθέτω ελάχιστη ακόμη αν χρειάζεται να καλύψω τυχόν τρυπούλες

Έτοιμα τα αυγά μας!!!!
Τη συσκευασία την αφήνω για σας!Έχετε φαντασία δεν σας φοβάμαι

Δείτε ακόμη 37 Πρωτότυπες ιδέες για να διακοσμήσετε τα πασχαλινά αυγά σας

Συνταγή βήμα βήμα! Φτιάχνω Σοκολατένια αυγά kinder έκπληξη! Συνταγή βήμα βήμα! Φτιάχνω Σοκολατένια αυγά kinder έκπληξη! Συνταγή βήμα βήμα! Φτιάχνω Σοκολατένια αυγά kinder έκπληξη! Συνταγή βήμα βήμα! Φτιάχνω Σοκολατένια αυγά kinder έκπληξη! Συνταγή βήμα βήμα! Φτιάχνω Σοκολατένια αυγά kinder έκπληξη! Συνταγή βήμα βήμα! Φτιάχνω Σοκολατένια αυγά kinder έκπληξη! Συνταγή βήμα βήμα! Φτιάχνω Σοκολατένια αυγά kinder έκπληξη! Συνταγή βήμα βήμα! Φτιάχνω Σοκολατένια αυγά kinder έκπληξη! Συνταγή βήμα βήμα! Φτιάχνω Σοκολατένια αυγά kinder έκπληξη! Συνταγή βήμα βήμα! Φτιάχνω Σοκολατένια αυγά kinder έκπληξη!

φωτογραφίες απο Kalliopi Giannoudaki

Close