H συνταγή για τα ωραιότερα cupcakes από τη Νίκη και το CupcakesByNikiG!

«Πλάθω κουλουράκια με τα δυο χεράκια και ο φούρνος θα μυρίσει και θα μοσχομυρίσει!!!!»

Άραγε ποια από εμάς δεν έχει στο μυαλό της αυτή την όμορφη εικόνα? Τη μαμά να κάνει γλυκούλια με τα παιδάκια της, για τα παιδάκια της. Αυτό λοιπόν έχω και εγώ, η μαμά Νίκη, στο μυαλό μου, κάθε φορά που κάνω αυτά τα όμορφα και λαχταριστά cupcakes. Να είναι νόστιμα, να είναι φρέσκα, να είναι όμορφα και κυρίως όταν θα τα δούνε τα παιδάκια να κάνουν πρώτα ουουουοαααου και μετά μιαμι μιαμι.
Χιχι. Για να πετύχετε λοιπόν και εσείς αυτό το όμορφο αποτέλεσμα, ακολουθήστε βήμα βήμα τη παρακάτω συνταγή.
Και φύγαμε για τα πιο όμορφα cupcakes!!!!!!!!!!
Εκτέλεση:
Βάζουμε στο κάδο του μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και χτυπάμε να λιώσει η ζάχαρη. Το εξάρτημα του μίξερ που χρησιμοποιούμε είναι το Κ. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα αυγά, ένα ένα, να αναμιγνύονται καλά  με το μείγμα μας. Ρίχνουμε τις βανίλιες και σιγά σιγά το γάλα. Βγάζουμε το κάδο του μίξερ και ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι, με μια κουτάλα ζαχαροπλαστικής, ανακατεύουμε από κάτω προς τα πάνω το μείγμα απαλά και όχι για πολύ ώρα. Στη συνέχεια βάζουμε τις ειδικές θήκες ψησίματος cupcakes στα ταψάκια με τις αντίστοιχες υποδοχές και τις γεμίζουμε με το μείγμα μας μέχρι τη μέση περίπου. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C, για περίπου 20-25 λεπτά. Δεν τα αφήνουμε να πάρουν πολύ χρώμα από πάνω για να παραμείνουν αφράτα.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν κάποιες ώρες και μετά τα στολίζουμε, με βουτηρόκρεμα ή ζαχαροπαστα ή ακόμη και σοκολάτα. Με διάφορα κουπάτ κόβουμε στο μέγεθος της επιφάνειας του cupcake ότι σχέδιο θέλουμε να κάνουμε.
Αν θέλετε να δείτε και άλλα σχέδια μου επισκεφτείτε τη σελίδα μου στο facebook

Close