Ρολό σαλάμι με τυρί κρέμα !
 
 
Ενα ορεκτικο που θα εντυπωσιασει σε καθε περισταση!
alt

 

 

 

Τυρί κρέμα 500γρ σε θερμοκρασία δωματίου 
200 με 300 γρ λεπτές φέτες σαλάμι 
όσο  γίνετε λεπτότερες η φετες   
1/2 πράσινη πιπεριά, σε λεπτές φέτες
 
 
Εκτελεση
Απλώστε ένα μεγάλο κομμάτι πλαστικής μεμβράνης πάνω στο παγκο. Τοποθετήστε το τυρί κρέμα πάνω από την πλαστική μεμβράνη και σκεπάστε το με ένα άλλο κομμάτι  μεμβράνης στο ίδιο μέγεθος. Με έναν πλάστη ανοίξτε το τυρί κρέμα  σε ένα λεπτό στρώμα, πάχους περίπου μισό εκατοστό. Προσέχετε οι άκρες του τυριού κρέμα να μην βγαινουν εξω απο τη μεμβράνη 
altalt
 
 
altalt
προσθέστε το σαλάμι, έως ότου όλο το τυρί κρέμα να καλύπτεται, πιέστε ελαφρά το σαλάμι στο τυρί κρέμα για να κολλήσoυν. Προσθέστε ξανά την μεμβράνη και αναποδογυρίστε προσεκτικά το σαλάμι και το τυρί, έτσι ώστε το τυρί κρέμα είναι και πάλι στην κορυφή. Αφαιρέστε το περιτύλιγμα και τοποθετήστε τις πράσινες πιπεριές σε φέτες πάνω από το τυρί.
 
Τυλίξτε το σαλάμι πάνω από το τυρί κρέμα προσέχοντας να μην αφήσετε κενά , χρησιμοποιήστε τη μεμβρανη για να τραβήξετε το ρολό ώστε να είναι όσο πιο σφιχτό γίνεται.  Τυλίξτε το ρολό στο πλαστικό περικάλυμμα και καταψύξτε 4-6 ώρες ή όλη τη νύκτα (μπορεί να κοπεί χωρίς να το βαλετε στο ψυγειο, αλλά όσο περισσότερο το αφησετε στη ψυξη τοσο πιο εύκολα θα κοπεί. 
Ρολό σαλάμι με τυρί κρέμα !alt
 
 
 
Κόψτε σε φετουλες, και βαλτε τα πανω σε κρακερ!
https://pixfiz.blogspot.grπατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες αποκλειστικα για παιδια

Close