Γιορτινές έξυπνες λύσεις για μικρά και πρακτικά των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
 

 

Mάζεψε σε ελάχιστα λεπτά τη χρυσόσκονη που έπεσε από τα στολίδια του δέντρου με το αυτοκόλλητο ρολό ρούχων για τα χνούδια από τα μάλλινα!

Δοκίμασε να έχεις πάντα στην κατάψυξη ζύμη για μπισκότα ώστε να τα κερνάς φρέσκα και ζεστά σε κάθε απρόσμενο επισκέπτη!  

Μην χάσεις χρόνο ψάχνοντας δώρα για τους αγαπημένους σου. Μια  βόλτα εδω θα σε κατατοπισει για super Χριστουγεννιατικες ιδεες για χειροποιητα δωρακια

Φέτος, κάνε εύκολο το ζήτημα των δώρων! Βρες ένα είδος και χάρισε σε όλους δώρα σύμφωνα με αυτό, ανάλογα την ηλικία και το φύλο τους. Π.χ. βιβλία, μουσικές, χειροποίητες νοστιμιές, στικάκια αποθήκευσης, παντόφλες ή και εσώρουχα!

Κόψε μερικά ρολά από χαρτιά υγείας κατά μήκος για να χρησιμοποιήσεις αλλά και να αποθηκεύσεις πανεύκολα τις κόλλες περιτυλίγματος!

Μην πετάξεις τα χαλασμένα ή σπασμένα στολίδια ή και εκείνα που τους λείπουν οι θηλιές για κρέμασμα. Μάζεψέ τα όλα και βάλε τα σε μια μεγάλη διάφανη γυάλα που θα στολίσεις κάπου ψηλά. Μπορείς να ρίξεις μέσα και μια σειρά φωτάκια για ακόμη πιο φαντασμαγορικό αποτέλεσμα.
Η ακομη φτιαξε καινουργια!!!Δες εδω ιδεες της τελευταιας στιγμης!

Τι; Δεν έχεις στολίδια για το δέντρο; Σιγά. Φτιάξε όσα θες με αλατοζύμη που θα πλάσεις, θα βάψεις και θα ψήσεις στο λεπτό!  😉 

Ξεκίνα να κρύβεις καρτέλες αυγών. Θαύματα θα κάνουν με την αποθήκευση των στολιδιών του δέντρου!  😉 Δες και εδω και αλλα εξυπνα κολπα!

Αν βαριέσαι να ψήνεις Χριστουγεννιάτικα μπισκότα, δοκίμασε μπισκότα σοκολάτας με βρώμη χωρίς ψήσιμο που θα φτιάξεις σε 10 λεπτά το πολύ!  😉
Βεβαια αν θες Χριστουγεννιατικα μπισκοτα μεσα σε 10 λεπτα με τρια υλικα δες εδω

Μια καταπληκτική ιδέα για όσους έχουν κατάστημα! Μοίρασε κι εσύ λίγη παραπάνω χαρά αυτά τα Χριστούγεννα! 

Γιορτινές έξυπνες λύσεις για μικρά και πρακτικά των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Μην ψάχνεις πώς να στερεώσεις το Χριστουγεννιάτικο στεφάνι στην πόρτα σου.  Κρέμασέ το με μια κορδέλα που θα έχεις στερεώσει από τη μέσα πλευρά με έναν αυτοκόλλητο γάντζο! 😉

Γιορτινές έξυπνες λύσεις για μικρά και πρακτικά των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Καλα Χριστουγεννα!!!!!

Κατερίνα Βήτταstay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 

 
 

 

Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες 

Close