Χριστουγεννιάτικα Σοκολατάκια με τρια υλικα
Ποιος δεν λατρεύει τα σοκολατάκια?Είναι απο τα γλυκά που δεν λείπουν σε καμία γιορτή.Ειδικά απο την πιο γλυκιά εποχή του χρόνου…Τα Χριστούγεννα!

Χριστουγεννιάτικα Σοκολατάκια με Κουπ πατ

Εκτέλεση
Λιώνουμε τις σοκολάτες χωριστά τη καθεμία σε μπεν μαρί. Σε ένα μικρό ταψάκι στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Ρίχνουμε τις σοκολάτες που λιώσαμε τη μια πάνω στην άλλη ακολουθώντας την διαδικασία όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες παρακάτω. Ανακατεύουμε με μια οδοντογλυφίδα απαλά και προσεκτικά κάνοντας κυκλικές κινήσεις και ζικ –ζακ ώστε να δημιουργηθεί στην επιφάνεια του μίγματος το σχέδιο που βλέπετε.
Χριστουγεννιάτικα Σοκολατάκια με τρια υλικα
Αφού κρυώσει καλά, καλύπτουμε με μια μεμβράνη και αφήνουμε σε δροσερό μέρος για μια ημέρα. Θα πρέπει να σφίξει και να σταθεροποιηθεί καλά. Την επόμενη ημέρα βγάζουμε το χαρτί με το μίγμα από το ταψάκι (δεν αφαιρούμε σε καμία περίπτωση το μίγμα από το χαρτί)  και με διάφορα κουπ πατ κόβουμε προσεκτικά σοκολατάκια σε διάφορα σχήματα της αρεσκείας σας. Τα κουπ πατ που θα χρησιμοποιήσετε να είναι μεταλλικά για να μπορούν να κοπούν εύκολα τα κομμάτια που θέλετε χωρίς να σπάσουν.

πηγη : eleniscooking

Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ!
πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια

Close