Κράξτε μαζί μας: Τέτοια νύφη μη σου τύχει και έτυχε σε μένα πανάθεμα την!

Έβλεπα κάποτε τις 7 θανάσιμες πεθερές στην τηλεόραση  και γέλαγα. Που να ξερα η άμοιρη ότι θα μου τύχη μια νύφη που θα με κάνει να σκέφτομαι να γίνω μια από αυτές τις πεθερές…Ε λοιπόν αυτή η νύφη έτσι θα με κάνει γιατί η υπομονή έχει και τα όρια της. Εντάξει αγαπώ τον γιο μου και δεν θέλω να δημιουργώ προβλήματα αλλά αυτή δεν έχει φρένο. Η γαϊδουριά της ,η τεμπελιά της και το θράσος της είναι μοναδικά!
Καταρχάς όλη μέρα από το πρωί που θα ξυπνήσει γυρνάει από πόρτα σε πόρτα και ξεκινάει με καφέδες και κουτσομπολιό. Και επειδή ζούμε σε χωριό τα νέα μαθεύονται πολύ γρήγορα και φυσικά φτάνουν και στα αυτιά μου…. ” η νύφη σου ήταν στης τάδε και έλεγε ότι ο γιος σου δεν της δίνει λεφτά να ψωνίσει”
Να μαγειρέψει ούτε λόγος! Τα ταπεράκια και τα κατσαρολάκια από την μαμά της πάνε και έρχονται. Εντάξει ρε τεμπελόσκυλο είπαμε να σε βοηθήσει η μάνα σου αλλά βάλε και μια κατσαρόλα στην κουζίνα που την ήθελες και επαγωγική και μας στοίχισε ο κούκος αηδόνι! Θα μου πείτε αφού ο γιος σας βολεύετε τι θέλω και τρελαίνομαι; Εμ πως να μην τρελαθώ που το φαγητό της πεθεράς του το βρίσκει άνοστο και κάθε τρεις και λίγο τον έχω να ρχεται στις 6.00 και να ψάχνει τις κατσαρόλες ντάγκα ντούγκα να βρει να φάει.
Αυτό το σπίτι της λες και είναι βομβαρδισμένο σαν την Βαγδάτη από τα πεταμένα ρούχα αριστερά και δεξιά και η σκόνη σύννεφο.Γράφεις ολόκληρο γράμμα στα έπιπλα. Να μην σχολιάσω αυτή την τουαλέτα ,που οι δημόσιες μπροστά της μοσχοβολάν λεβάντα! Ήθελε και μπανιέρα με υδρομασάζ και το πουρί έχει γίνει 2 δάχτυλα πάνω της!Και έχει να σου λέει ότι οι ακρυλικές οι μπανιέρες δεν καθαρίζουν .Ναι μαρή δεν καθαρίζουν άμα έχεις να τις τρίψεις 2 μήνες!
Αυτά τα παιδιά(2) τα χει ταράξει στην σφαλιάρα με αυτά τα διαβάσματα…… “με σκάνε δεν διαβάζουν ” πως μωρή  να διαβάσουν που γκαρίζεις σαν τον γάιδαρο της κυρά Λένης και σε ακούει όλο το τετράγωνο; Εκατό φορές της είπα ότι θέλει να έχει υπομονή και αν δεν μπορεί να πάρουν μια κοπέλα να τα διαβάζει ,τίποτα αυτή και το άλλο το βόδι ο γιος μου εκεί ότι του πει το κάνει μαστίχα και το μασουλάει όλη μέρα! “Η Ντίνα έχει υπομονή αυτά δεν κάθονται” είναι η απάντηση του. “Βρε μπουνταλά θα τα κουφάνει τα παιδιά θα τα χαζώσει με τις τσιρίδες της “. Τίποτα αυτός …….. “σα να μην την συμπαθείς. Η Ντίνα έχει άλλη οπτική που δεν την αντιλαμβάνεσαι” μου λέει. Εγώ δεν την αντιλαμβάνομαι ή εσύ θες οφθαλμίατρο βρε στραβέ;
Αυτό το μικρό όλο το χειμώνα η μύξα είχε γίνει κατάπλασμα στην μούρη του. Καθάρισε την μύτη του , τι το χεις και την ρουφάει λες και είναι μπουρί απορροφητήρα !
Σαν να μην φτάνουν όλα αυτά κάνει και μπάνιο κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα προφανώς γιατί το λάδι που στάζει από το κεφάλι της είναι να τηγανίσεις 2 τηγανιές πατάτες ,άσε η μασχαλίλα της που δεν έχει ταίρι. Πήγαμε για πρόβα νυφικού και είχαμε ραντεβού στο κατάστημα…. ρεζίλι γίναμε ,όλες οι νύφες να είναι καθαρές και πειριποιημένες και η δικιά μου βρώμαγε σαν ασβός! Την πήρα σαμπουαν  για την λιπαρότητα,άδειασα όλα τα ράφια με τις κολώνιες και τα αποσμητικά, τι rexona ,τι noxzema ,τίποτα αυτή! “Αυτά έχουν χημικά” λέει…  “Αυτά έχουν χημικά και συ βγάζεις επικίνδυνες οσμές για την δημόσια υγεία παλιοβρωμιάρα!” (κρατιέμαι  να μην  της το πω!) Αυτός ο γιος μου πρέπει να χει πρόβλημα με την μύτη του ,δεν εξηγείται!
Αμ όταν έρχεται η ώρα να πάμε σε γάμο εκεί είναι το τραγικό της υπόθεσης.Θα ντυθεί σαν λατέρνα! Ότι πιο λαμέ και χρυσό θα το βάλει πάνω της.Τα μαλλιά μες τη χρυσόσκονη και οπωσδήποτε νύχι με 50στρας! Αφού λέω μια μέρα του άντρα μου” βρε μπας και είναι η κόρη του Φλωρινιώτη; “και απορεί ο άντρας μου πως τα σκέφτομαι…..εμ μάτια έχω χρυσέ μου με στράβωσε η “αποστράπτουσα”!
Το χειρότερο είναι ότι έχει κολλήσει με το ΚΙΝΟ και όλη μέρα που την χάνεις που την βρίσκεις να πηγαίνει στο προποτζίδικο και να κάθεται με τις ώρες να παίζει. Τα παιδιά τα φέρνει μια σε μένα μια στην μάνα της και η δικαιολογία της είναι πάω να τελειώσω κάτι εξωτερικές δουλειές. Μια μέρα δεν άντεξα και της είπα” Βρε κοπέλα μου , είδες καμιά άλλη να πηγαίνει να κάθετε να παίζει στο προ -πό τόσες ώρες; Ντροπή πια!” και μου απαντά” και συ που το ξέρεις;” τι το θελα η ηλιθια και της είπα ότι μου το πε ο ιδιοκτήτης…. πήγε τον έπιασε και του τράβηξε μια κατσάδα και ήρθε ο άνθρωπος και με πρόσβαλε .”Κυρά Μαρία σας είπα εγώ κάτι για την νύφη σας; Σας παρακαλώ πολύ μην με ανακατεύετε στα οικογενειακά σας” μου πέσανε τα μούτρα ,δεν ήξερα τι να πω.
Έχει να λέει σε μένα…. “μητέρα πως πήρες απόφαση και έφυγες από την Θεσ/κη να ρθεις να μείνεις εδώ? Αλλά εκείνα τα χρόνια όπου θέλανε σας πηγαίνανε!” Γιατί μωρή μοσχάρα εσένα ο άντρας σου που σου πήγε; στην Νέα Υόρκη; Στο ίδιο χωριό γεννήθηκες ,άσε που δεν είμαι και ίσα με την Ακρόπολη! 54 χρονών γυναίκα με κανε λες και είμαι η Σαπουντζάκη!
Η απορία της είναι πως γίνεται να ξέρω από διαδίκτυο και να έχω facebook. Λες και ξέρω να πιλοτάρω αερόπλάνο κάνει!!
Και μέσα σε όλα αυτά βλέπω και τον άλλο μου γιο που έχει πάρει μια κοπελίτσα μια χαρά και την συγκρίνω με αυτό το ζωάδι και μου ανεβαίνει η πίεση 18! Και να πω ότι δεν προλαβαίνει γιατί δουλεύει ή έστω κάνει πράγματα επικοδομητικά με τα παιδιά της ή τον άντρα της ,χαλάλι η βρώμα της. Εμ αυτή όλη μέρα ξύνεται σαν ψωράλογο!
Τα νεύρα μου είναι σε κακή κατάσταση! Σκέφτομαι τρόπους να την στείλω από κει που ρθε αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι αυτό το χαϊβάνι ο γιος μου αν βολεύεται τι θέλω και στεναχωριέμαι.
Και χω και τον άντρα μου να λέει ότι τόση χαζομάρα ο γιος μας που την βρήκε.Τσάμπα τα έξοδα για σπουδές που έκανε!
Και μετά σου λένε κακές πεθερές… εμ με τέτοια ντουβάρια νύφες αν έχουν τι να κάνουν οι γυναίκες;
Μια νυφόπληκτη

Απάντηση daddy-cool.gr:Σωσων κυριε!Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σας,Δε με παίρνει διαφορετικά γιατί θα με κράξετε μετά σε όλη την υφήλιο!Τή γλώσσοκοπάνα είσαι συ παναγιά μου!

Ακου και ενα τραγουδάκι  απο μένα με αγαπη

Απαγορεύεται οι αναδημοσίευση κειμένων που έχουν σταλεί από τους αναγνώστες μας!

Close