Ροφημα απο λιναροσπορο για αδυνατισμα και αποτοξινωση
Δοκιμασμένο παιδια. Το πίνω εγω εδώ και ένα μήνα περίπου. προσέχω βέβαια τι θα φάω,μη φανταστείτε τίποτα το ιδιαίτερο και έχω χάσει 4 κιλά!  Ακόμη κάτι που κάνω, είναι να αλέθω λιναροσπορο στο μουλτι,λιγο καθε φορα γιατι δεν κανει να μένει,και να προσθέτω στο γιαούρτι μου,στα μπιφτέκια ,στα κεφτεδάκια,στις τηγανιτες ,στις κρέπες. Είναι ένα και ενα για κατακράτηση υγρων,δυσκοιλιότητα.Δεν θα ξεπερνάτε όμως τις δυο κουταλιες του γλυκου λιναροσπορο τη μερα!
Τις παρακάτω πληροφορίες της πήρα απο το bioathens

Αυτό το απολαυστικό ρόφημα παρέχει πολλά οφέλη για την υγεία, βοηθά στη διατήρηση του επιθυμητού σωματικού βάρους και κάνει το δέρμα σας λαμπερό και υγιές.
Ο λιναρόσπορος περιέχει πολλά ευεργετικά θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες, ανόργανα άλατα, τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και φυτικές ίνες, που εξομαλύνει την εργασία του εντέρου. Ο σπόρος έχει τη δύναμη να εξαλείψει τις τοξίνες από το σώμα, την ομαλοποίηση του μεταβολισμού, την μείωση του επιπέδου του σακχάρου στο αίμα και ρυθμίζει την όρεξη.
Απορροφά τις τοξικές ενώσεις από τα τρόφιμα, καθαρίζει τα έντερα και έτσι εφοδιάζει τον οργανισμό με λεκιθίνη, η οποία διεγείρει το μεταβολισμό του λίπους.
Αυτό συμβαίνει χάρη στα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που ενεργοποιούν τη λειτουργία των αδένων ιδρώτα του σώματος, και έτσι να βοηθήσει την καύση του περίσσιου λίπους στο σώμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο λιναρόσπορος είναι ένα προϊόν που θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος στο σπίτι.

Ο Λιναρόσπορος δεν είναι μόνο ευεργετικός για τη διαδικασία απώλειας βάρους, θα σας βοηθήσει επίσης και να διατηρήσετε το επιθυμητό σωματικό βάρος, είναι ευεργετικό και χρήσιμο για τους ανθρώπους που πάσχουν από γαστρίτιδα, γαστρικό έλκος, τη χρόνια δυσκοιλιότητα και αιμορροΐδες. Βοηθά στη θεραπεία της κυστίτιδας και φλεγμονή των νεφρών.


Πώς να προετοιμάσετε ένα ποτό με Λιναρόσπορο:
Ετοιμάστε αυτό το ποτό μία ημέρα, πριν το χρησιμοποιήσετε. Το βράδυ, πριν πάτε για ύπνο, προσθέστε 4 φλιτζάνια / λίτρο βραστό νερό σε 3 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορο και αφήστε το όλη τη νύχτα. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε καλύτερα ένα θερμό, αλλά αν δεν έχετε χρησιμοποιήστε ένα δοχείο με καπάκι αντ ‘αυτού.
Το πρωί σουρώνουμε το υγρό. Θα πρέπει να είναι ένα παχύ, τύπου (γλοιώδη) μίγμα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προετοιμάσει πάντα αυτό το ποτό το βράδυ, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε φρέσκο ​​το πρωί

Δόση:
Πιείτε 150 ml του ποτού 3 έως 4 φορές την ημέρα, μισή ώρα πριν από τα γεύματα σας. Επαναλάβετε τη διαδικασία για 10 ημέρες, στη συνέχεια, κάντε ένα διάλειμμα 10 ημερών. Συνεχίστε με την διαδικασία μέχρι να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αυτό θα ρυθμίσει το βάρος σας, και το πιο σημαντικό, θα χάσετε τα επιπλέον κιλά σε έναν υγιή και ασφαλή τρόπο.

Οι ειδικοί λένε ότι τα αποτελέσματα είναι ατομικά (διαφέρουν για τον καθένα μας), αλλά για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να επαναλάβετε τη θεραπεία για 3 έως 5 φορές.
Το ποτό μπορεί να καταναλωθεί για πρωινό και δείπνο, και για μια καλύτερη γεύση μπορείτε να γλυκάνετε με λιγο μέλι. Η τακτική κατανάλωση θα έχει θετική επίδραση στο δέρμα σας, καθιστώντας το πιο υγιεινό, σφιχτό και ελαστικό. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας απώλειας βάρους αυτό το ελιξίριο θα διαλύσει ακόμα και τις λιπαρές εναποθέσεις της κυτταρίτιδας.


Προφυλάξεις
Αυτό το ποτό δεν συνιστάται για τα άτομα που πάσχουν από σοβαρή ηπατική νόσο. Αν έχετε διαγνωστεί με σοβαρή ασθένεια, μπορείτε να το καταναλώνετε, αλλά σε μικρότερες ποσότητες.
Οι επιστήμονες λένε ότι το λινάρι διώχνει την άμμο και πέτρες από τα νεφρά, αλλά η διαδικασία θα πρέπει να τεθεί υπό αυστηρό έλεγχο για την αποτροπή τυχόν σοβαρών επιπλοκών.

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια απο τις συμβουλες μας, ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. 

Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 

Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close