Τι συμβαίνει στα παιδιά που γεννιούνται τον μήνα Σεπτέμβριο. Τι ξεχωριστό εχουν?

 

Ο μήνας της γέννησης για το κάθε άτομο σημαίνει πολλά! Και δεν σου το λέμε σύμφωνα με τους αστρολογικούς χάρτες, το ζώδιο και τις πλανητικές επιρροές αλλά, με ειδικές μελέτες που έκαναν οι επιστήμονες για τα παιδιά που γεννιούνται το Σεπτέμβρη.
Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνα που διεξήχθη από το Συμβούλιο Ανώτερης Εκπαίδευσης της Αγγλίας και δημοσιεύθηκε στους «Sunday Times», τα παιδιά που γεννιούνται το Σεπτέμβρη είναι πολύ ιδιαίτερα! Έχουν αυξημένη νοημοσύνη αλλά και αθλητικές επιδόσεις που μπορούν να αγγίξουν μέχρι και τα ρεκόρ μεγάλων αθλητών.
Αν, λοιπόν, γέννησες πριν από λίγες μόνο μέρες ή ετοιμάζεσαι να γεννήσεις μέσα σε αυτό το μήνα μπορείς να είσαι σε λίγα χρόνια ένας ευτυχισμένος γονιός. Στο μέλλον, μπορείς να γίνεις ένας περήφανος πατέρας ή μία περήφανη μητέρα αντίστοιχα που μπορεί να θαυμάσει το παιδί της να αποφοιτεί από το Χάρβαρντ ή να βρίσκεσαι στο βάθρο του νικητή στους Ολυμπιακούς Αγώνες και κλαίει από συγκίνηση.
Τα παιδιά που γεννιούνται το Σεπτέμβρη έχουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης και αν το διαχειριστούν σωστά μπορούν να δουν ένα λαμπρό μέλλον να ξεδιπλώνεται μπροστά τους. Αρκεί, βέβαια, να το δουλέψουν και να μην το αφήσουν τελείως στην τύχη τους.
Βέβαια, τα συγκεκριμένα παιδιά είναι επίσης και αρκετά επιρρεπής στις αλλεργίες και το άσθμα επειδή κατά τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης οι μητέρες τους ήταν αρκετά εκτεθειμένες στη γύρη που υπήρχε στην ατμόσφαιρα
πηγη

Close