Αγγελική Νικολούλη: ανησυχία για τη ζωή της μετά από πολλές απειλές-Ποια υπόθεση αφορά;

Φόβους ακόμα και για τη ζωή της Αγγελικής Νικολούλη εκφράζουν αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά τις απειλές που δέχεται για τη ζωή της, όπως υποστηρίζει σημερινό δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της espresso, η δημοσιογράφος διαπίστωσε ότι την παρακολουθεί ένα ύποπτο αυτοκίνητο και την περασμένη εβδομάδα επισκέφθηκε τη Γενικής Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής δίνοντας λεπτομερή στοιχεία στους αξιωματικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι της ζήτησαν να δώσει κατάθεση για όλα όσα συμβαίνουν.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, πριν αρκετές ημέρες εμφανίστηκε ένα μαύρου χρώματος αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια έξω από το σπίτι της και οι επιβάτες του φάνηκε να παρακολουθούν τις κινήσεις της. Η Αγγελική συγκράτησε τον αριθμό της πινακίδας κυκλοφορίας, αλλά στη συνέχεια διαπίστωσε ότι είναι πλαστή.

Το εν λόγω περιστατικό ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά από απειλές που δέχεται η δημοσιογράφος τόσο στο σπίτι της όσο και στην εκπομπή της με αποτέλεσμα να έχει πάρει πρόσθετα μέτρα για την προστασία της.

Οι απειλές που δέχεται έχουν να κάνουν με την υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, η οποία συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται η παρουσιάστρια έχουν να κάνουν με την παρουσία της στη δευτεροβάθμια εκδίκαση της υπόθεσης τον ερχόμενο Ιανουάριο, όπου η Αγγελική είναι βασική μάρτυρας κατηγορίας,

Close