Κιλά εγκυμοσύνης...Δείτε τον super χυμό που έχασε όλα τα  κιλά της η Shakira

Κιλά εγκυμοσύνης…σε πολλές από εμάς μας μας έχουν μείνει περιττά Κιλά από μια εγκυμοσύνη και ψάχνουμε διάφορους τρόπους να τα ξεφορτωθούμε απο πάνω μας. Άλλες με αυστηρή δίαιτα,άλλες με γυμναστική,αλλά τελικά για να δούμε αποτελέσματα η αλήθεια είναι πως πρέπει να τα συνδυάσουμε όλα μαζί!

Η super star Shakira μας δίνει το τρόπο!με ένα super φυσικό αδυνατιστικό χυμό εξομολογήθηκε σε γνωστό περιοδικό πως τη βοήθησε να χάσει όλα  τα περιττά Κιλά εγκυμοσύνης…

Ετσί μπορεί να έχει γίνει δύο φορές μητέρα, κατάφερε όμως να τα χάσει γρήγορα τα Κιλά εγκυμοσύνης και να
ξαναβρεί τις καμπύλες που την έκαναν γνωστή παγκοσμίως.

«Το να χάσω τα Κιλά εγκυμοσύνης ήταν ιδιαίτερα αγχωτική διαδικασία » δήλωσε Shakira σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Η αυστηρή δίαιτα, οι πολλές ώρες zumba, αλλά και ένας αντιοξειδωτικός χυμός που έπινε καθημερινά τη βοήθησαν να χάσει γρήγορα τα περιττά Κιλά και της δεύτερης εγκυμοσύνης.

Τον συγκεκριμένο χυμό τον έπινε πριν το μεσημεριανό γεύμα για να της δώσει ενέργεια, να ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό και να μειώσει την όρεξη.Είναι πολύ νόστιμος και δροσιστικός και μπορείτε να τον πίνετε όσες φορές θέλετε την ήμερα!!!Έχει ελάχιστες θερμίδες.

 

Κιλά εγκυμοσύνης_

Για να τον φτιάξετε κι εσείς τον θαυματουργό χυμό για χάσιμο κιλών θα χρειαστείτε:

Υλικά

3 μέτριες ντομάτες,
1/2 αγγούρι,
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια (ψιλοκομμένα),
2 φύλλα δυόσμου, βασιλικού ή μαϊντανού,
1 κ.γ ζάχαρη,
λίγο αλάτι και πιπέρι.

Εκτέλεση
Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα blender μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.

Μπορείτε να τον πιείτε με παγάκια για περισσότερη δροσιά.

Δείτε και εδώ πως να χάσετε κιλά με το απόλυτο ρόφημα

Κιλά εγκυμοσύνης_

 

Εσείς πως χάσατε τα Κιλά εγκυμοσύνης ;

Εννοείτε και περιμένουμε όλες τις συμβουλές σας κάτω από τα σχόλια!Επίσης εάν τον δοκιμάσετε πείτε μας τα αποτελέσματα που έχει στο δικό σας σώμα!

Φιλιά πολλά.

Stay tuned γιατι τα ενδιαφέροντα άρθρα συνεχίζονται καθημερινά!

 

 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close