Παστάκια με ινδοκάρυδο σοκολάτα και κρέμα ζαχαροπλαστικης

Φανταστικα και ελαφρια παστακια που θα ενθουσιαστετε! Ειναι ενα ανατολιτικο γλυκο για αυτους που εχουν καλα γουστα!ιδανικό και για γλυκό βαφτισης!Με ινδοκάρυδο σοκολατένια γκανάζ και κρέμα ζαχαροπλαστικής

Υλικα

1 πακέτο παντεσπάνι σοκολάτας έτοιμο,(εαν θέλετε να το φτιαξετε συνταγη εδω)

1 φλιτζάνι καρύδα ,

60 γραμμάρια μαύρη σοκολάτας,

3 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος ,

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ

2,5 φλιτζάνια γάλα ,

1 κρόκο αυγού,

14 κουταλιές της σούπας κρυσταλλική ζάχαρη ,

2 κουταλιές της σούπας κορν φλαουρ ,

1 κουταλιά της σούπας αλεύρι ,

2 κουταλιές της σούπας καρύδα,

1 βανίλια

1 κουταλάκι του γλυκου βουτυρο!

Eκτέλεση
Πρώτα φτιάχνουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής. Ρίχνουμε το γάλα σε μια βαθιά κατσαρόλα και αναβουμε το ματι της κουζινας! Ανακατευουμε το κορν φλαουρ ,το αλεύρι και τη ζάχαρη, προσθέτουμε τον κρόκο του αυγού και την καρύδα. . Προσθετουμε το βούτυρο και τη βανίλια στο μίγμα μεχρι να γινει η κρεμα . Κατεβαζουμε την κατσαρολα απο τη φωτια και συνεχιζουμε το ανακατεμα! Αφηνουμε την κρεμα να κρυωσει! .
Κοβουμε με κουπ πατ στρογγυλα κομματια απο το παντεσπάνι και ριχνουμε μια κουταλια της σουπας γαλα!Στρωνουμε την κρεμα που καναμε και συνεχιζουμε παντεσπάνι και στρωση κρεμα, παντεσπάνι ,στρωση κρεμα! Με την κρεμα που εχουμε ετοιμασει αλειφουμε γυρω γυρω την παστα μας και ριχνουμε απο πανω καρυδα να παει παντου!
Μετά ετοιμάζουμε την ΓΚΑΝΑΖ! Ριχνουμε την κρεμα γαλακτος στην κατσαρολα και την κουβερτουρα μεχρι να λιωσει !
Με ενα κουταλι ρΙχνουμε απο πανω τη λιωμενη σοκολατα και τα παστάκια μας είναι ετοιμα!

Τα στολιζουμε με μισο σοκολατακι!
Τέλος, τα βαζουμε για 2 ωρες στο ψυγειο και μπορουμε να τα απολασουμε!
Μπορειτε να βαλετε μια φετα μπανανας απο πανω, !

παστακια_για_βαφτιση

Close