Τα 10 είδη της μαμάς που θα συναντήσετε στο σχολείο

Στην αυλή του σχολείου συναντάμε πολλές μαμάδες διαφορετικές,η καθέ μια με το δικό της τύπο! Είναι μερικές ομώς που κάνουν μπαμ!Δείτε Παρακάτω τους δεκα τύπους μαμάδων που συναντάμε στο σχολείο !
1. Η κρύα σα πέτρα μαμά!

5
Αυτή τη μαμά μπορείτε να τη μπερδέψετε και με κέρινο ομοιώμα από το μουσείο Μαντάμ Τισό. Δε θα την δείτε να χαμογελάει,ούτε να συζητάει με άλλες μαμάδες.Βασικά είναι ανέκφραστη. Βέβαια αν  αν την ακολουθήσετε στην έξοδο, μην εκπλαγείτε αν την δείτε στο αυτοκίνητο σε εμβρυϊκή θέση να της έχουν πεταχτεί τα μάτια εξω απο το κλάμα!.

2.Η μαμά κουτσομπόλα

mom_friends

Είναι πάντα νωρίτερα στο σχολείο και φεύγει πάντα τελευταία στο σχόλασμα,με το που θα μπεις στο σχολείο θα σε περάσει από skanner για να δει τι φοράς πως το φοράς με τι ήρθες και όλα τα σχετικά,θα έρθει μόνη της να σου συστηθεί για να μαζέψει πληροφορίες και μάντεψε αν σου ξεφύγει κάτι παραπάνω ποιος θα το μάθει;OΛΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!

3.Η κοκέτα μαμά.

school

Κάθε πρωί, ανεξαιρέτως, είναι βαμμένη, χτενισμένη, ντυμένη στην τρίχα, το ίδιο και τα παιδιά της, με τα κορδόνια τους δεμένα και τα κοτσιδάκια τους πλεγμένα στην εντέλεια και πάντα δέκα λεπτά πριν τη προσευχή. Μα τι ώρα ξυπνάει άραγε;plus απέφυγε να κάτσεις κοντά της σίγουρα θα βάλεις τον εαυτό σου σε σύγκριση και είναι κρίμα!

4.Η βιαστική μαμά.

Τα 10 είδη της μαμάς που θα συναντήσετε στο σχολείο

Σε πετυχαίνει στα μισά του δρόμου για το σχολείο και σου ζητά να πάρεις και τα δικά της παιδιά μαζί σου γιατί έχει αργήσει σε ένα ραντεβού. Πάλι.

5.Η αγχωτική μαμά.

3

Λες να βρέξει αργότερα; Αχ, ξέχασε να δώσει στο παιδί ομπρέλα. Μήπως έπρεπε να του φορέσει κάτι πιο ζεστό; Είπαν τίποτα στο σχολείο για τις ψείρες; Εσύ τι του δίνεις για κολατσιό; Μήπως του πέσει βαρύ το σάντουιτς που του έφτιαξε; Το δικό σου την έμαθε την αλφαβήτα;

6.Η αργοπορημένη μαμά.

mama

Τη βλέπεις φεύγοντας απ’ το σχολείο να τρέχει σαν τρελή τραβώντας το παιδί από το χέρι, με τσάντες και σακίδια να ανεμίζουν, ενώ φωνάζει «Περιμένετε! Ερχόμαστε!» στον επιστάτη που κλείνει την πόρτα.

7.Η πελαγωμένη μαμα.

terrified-mom.jpg

Φοράει πιτζάμες, καπαρντίνα και παντόφλες, τα μαλλιά της είναι άνω κάτω, το ένα της παιδί γκρινιάζει και το άλλο κάνει παθητική αντίσταση, οπότε αναγκάζεται να το σπρώχνει. Σου εξηγεί ότι δεν κοιμήθηκε όλη νύχτα και ότι έχει χαλάσει το πλυντήριο και ότι η γάτα τους το έσκασε απ’ το σπίτι και ότι πρέπει να πάει να πληρώσει τη ΔΕΗ γιατί θα τους κόψουν το ρεύμα και ότι το ένα παιδί έχει ένα περίεργο εξάνθημα και… και… και…

8.Η γλυκιά μανούλα.

mamades_sxoleio

Είναι πάντα χαμογελαστή, μιλάει χαμηλόφωνα, αποκαλεί πάντα το παιδί με το υποκοριστικό του, δεν αγανακτεί ποτέ, αναφέρεται στον εαυτό της με τον χαρακτηρισμό «η μανούλα», είναι τόσο ροζ και ζαχαρωτή που λίγο ακόμα και θα πάθεις ζαχάρο πρωί πρωί. (μπλιαχ)

9.Η μάνα-λοχίας.

mama1

Λέει στο παιδί να περπατήσει πιο γρήγορα, να μην καμπουριάζει, να κρατάει την τσάντα του σωστά, να σταματήσει στο φανάρι, να προχωρήσει όταν ανάψει το φανάρι, να μην τρέχει, να χαιρετήσει την κυρία (εσένα), να μην ξύνει τη μύτη του, να προσέχει τα πράγματα του, να μην κάνει βλακείες…

10.Η μαμά celebrity

Τα 10 είδη της μαμάς που θα συναντήσετε στο σχολείο

Σκάει στο σχολείο με τη νταντά με τη γόβα τη δεκαπενταποντη, αφήνει ένα αυτόγραφο στη μούρη της δασκάλας και φεύγει…Τόσο απλά!

 

 

 

Εσείς ποια μαμά νομίζετε ότι είσαστε εγώ νομίζω ότι είμαι κράμα από πολλές!!!!(Ντροπή μου)

 

Close