9 Beauty Hacks που πρέπει να δοκιμάσεις!

Ξέχασες κάποια από τα καλλυντικά σου; Μήπως φόρεσες άσπρα ρούχα και τα λέρωσες με makeup; Εφάρμοσε αυτά τα beauty hacks και θα σωθείς!

Πάντα υπάρχουν οι μέρες μέσα στο χρόνο, που ένα κόλπο ομορφιάς θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και θα σου εξοικονομήσει χρόνο. Εδώ, θα βρεις 9 πανεύκολα beauty hacks που έχουν σίγουρο αποτέλεσμα για να δοκιμάσεις!

 

Δες επίσης: Πως να κάνεις διπλή γραμμή eyeliner!

 

9 Έξυπνα τρικ ομορφιάς!

 

Κραγιόν στα δόντια

apofeugw-kragion-dontia

Πόσες φορές έχεις φορέσει το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν και καταλήγεις να βάφεις και τα δόντια σου; Τουλάχιστον μία φορά θα σου έχει συμβεί. Παραδέξου το! Για να αποφύγεις αυτό το αστείο θέαμα,  το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις το δάχτυλό σου. Άπλωσε το κραγιόν σου και στη συνέχεια πιπίλισε τον αντίχειρα σου κι ο εφιάλτης σου τελείωσε.

Σαρκώδη χείλη με highlighter

highlighter-sta-xeilh

Αναρωτιέσαι πως γίνεται τα χείλη των ηθοποιών να δείχνουν πάντα τόσο σαρκώδη και ζουμερά, σε οποιαδήποτε εμφάνισή τους; Το μυστικό είναι ένα και λέγεται highlighter. Αφού απλώσεις το κραγιόν σου βάλε highlight πούδρα στο κέντρο του κάτω χείλους και στο “V” του πάνω.

Τι να κάνεις αν ξέχασες τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου!

pseutikes-vlefarides-effect

Χρησιμοποίησε ταλκ! Βάλε την αγαπημένη σου μάσκαρα. Στη συνέχεια, με μια μπατονέτα βάλε λίγη ταλκ για μωρά στις βλεφαρίδες σου. Τέλος, άπλωσε και 2η στρώση μάσκαρα. Αυτό ήταν! Δε θα ξαναχρειαστείς ποτέ ψεύτικες βλεφαρίδες και θα κάνεις και οικονομία.

Μολύβι ματιών με διάρκεια

longlasting-eyeliner

Αν οι γραμμές που φτιάχνεις με το eyeiner τείνουν να σβήνονται ή να χαλάνε, αυτό το κόλπο θα σε σώσει. Πάρε ένα αναπτήρα και ζέστανε τη μύτη του μολυβιού σου. Μετά άπλωσε κανονικά το μολύβι σου, όπως θα έκανες οποιαδήποτε άλλη φορά.

Τι να κάνεις αν έχεις makeup πάνω στα ρούχα σου

katharizei-makeup-rouxa

Σε όλες μας έχει συμβεί, βαφόμαστε και μετά πάμε να φορέσουμε μια άσπρη μπλούζα ή πουκάμισο και τα λερώνουμε! Αν δεν έχεις χρόνο να το πλύνεις άπλωσε λίγο αφρό ξυρίσματος στα σημάδια και εκείνα θα εξαφανιστούν!

Ξηρό σαμπουάν

kshro-sampouan-ogkos

Υπάρχουν οι μέρες που δεν προλαβαίνεις να κάνεις μπάνιο λόγω πολλών υποχρεώσεων. Συνήθως τότε επιλέγεις να χρησιμοποιήσεις ένα ξηρό σαμπουάν. Ήξερες όμως ότι είναι καλύτερο να το χρησιμοποιήσεις λίγο πριν πέσεις για ύπνο; Απλώνεται ομοιόμορφα από μόνο του παντού, εξαφανίζονται οι ασπρίλες που αφήνει και το πρωί θα σηκωθείς με έξτρα όγκο στα μαλλιά σου!

Άσπρο μολύβι για primer

primer-leuko-moluvi

Αν δεν έχεις βάση για τη σκιά σου, μην αγχωθείς! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να βάψεις όλο το κινητό βλέφαρο με άσπρο μολύβι. Το άσπρο μολύβι όχι μόνο θα σου δώσει μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά θα κάνει και το χρώμα της σκιάς ακόμα πιο έντονο!

Lipbalm για peel-off base coat!

peel-off-base

Όσες έχουν δυσκολία στο να βάφουν τα νύχια τους, συνήθως προμηθεύονται μία peel-off βάση για να την απλώνουν περιμετρικά του νυχιού. Με΄τα την ξεκολάνε και μαζί της ότι βερνίκι τους έχει ξεφύγει. Υπάρχει όμως μία πιο οικονομική λύση. Χρησιμοποίησε lipbalm!

Που να βάλω άρωμα;

pou-vazeis-arwma

Δες επίσης: 6+1 Kόλπα ομορφιάς που θα σε σώσουν!

Αν θέλεις το άρωμα σου να έχει διάρκεια και να έχεις μια ομοιόμορφη μυρωδιά σε όλο το σώμα, αυτά είναι τα σημεία που πρέπει να το βάλεις. Στο λαιμό, στα μαλλιά, στο εσωτερικό του καρπού, πίσω από τα αυτιά, πίσω από τα γόνατα και μέσα από τον αγκώνα σου!

via

Close