Δείτε βήμα βήμα πως θα κάνετε smokey eyes και με τι κραγιόν να το συνδιάσετε

Το smokey eyes είναι το πιο αγαπημένο μακιγιάζ ματιών ειδικά τώρα τις γιορτές. Είναι τόσο έντονο, τονίζει τα μάτια και σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο. Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και μπορούμε να το κάνουμε και μόνες μας αρκεί να ακολουθήσουμε τα σωστά βήματα.


1. Με ένα μολύβι μπεζ ή άσπρο οριοθετούμε την περιοχή έξω από το μάτι για να μας είναι εύκολο να γνωρίζουμε ως που θα απλώσουμε τη σκιά

2. Απλώνουμε με ένα πινέλο τη μαύρη σκιά στο πάνω βλέφαρο δουλεύοντάς την πολύ καλά για να μην είναι αλλού πιο έντονη κι αλλού όχι.

3. Με ένα άλλο πινέλο δίνουμε βάθος στα μάτια περνώντας με σκιά μπρονζέ ή σε γήινους τόνους το σημείο όπου ενώνεται το κινητό βλέφαρο με το κόκαλο.

4. Τώρα στο κάτω βλέφαρο σύριζα στις βλεφαρίδες περνάμε το πινελάκι με τη μαύρη πάλι σκιά αλλά όχι μέχρι το τέλος του ματιού γιατί στόχος είναι η εξωτερική γωνία

5. Βάζοντας σε ένα μεγάλο πινέλο πούδρα αφαιρούμε κάτω από το μάτι τυχόν υπολείμματα σκιάς που έχουν πέσει

6. Βάζουμε μαύρο μολύβι μέσα στο μάτι. Αν τα μάτια σας είναι μικρά τότε αντικαταστήστε το μαύρο μολύβι με λευκό ή μπεζ

7. Τελειώνουμε με πολλές στρώσεις μαύρης μάσκαρα

smokey_eyes_2

 

Μεγάλη σημασία πρέπει να δώσετε και στα φρύδια, να είναι τέλεια βγαλμένα και να τα έχετε περάσει με ένα καφέ ή μπεζ μολύβι ώστε να καλύπτονται τα κενά. Τολμήστε για τα γιορτινά σας βράδια και μια σειρά ψεύτικες βλεφαρίδες, όχι πολύ μεγάλες, ή μικρά τουφάκια στην εξωτερική γωνία γι ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Με τι κραγιόν όμως συνδυάζεται;

nude_kragion

Επειδή σ΄αυτό το μακιγιάζ πρωταγωνιστούν τα μάτια, αποφεύγουμε τα έντονα ρουζ και κραγιόν για να έχουμε ένα σικ αποτέλεσμα.

Το ιδανικό χρώμα κραγιόν είναι το nude, ήσυχο κι απαλό. Αν όμως θέλετε λίγο χρώμα παραπάνω μπορείτε να επιλέξετε αποχρώσεις του ροζ για να έχουν τα χείλη το χρώμα της… υγείας όπως λένε και οι make up artists! via

To πράσινο είναι hot για τα Χριστούγεννα δειτε στο παρακάτω video πως θα κανετε smokey eyes σε πράσινες αποχρώσεις

Close