6 σούπερ-χρήσιμα τεχνάσματα για  τέλειο μακιγιάζ

 

 

 

Μια γυναίκα μπορεί να αναδείξει τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της με το κατάλληλο μακιγιάζ αλλά και να κρύψει τις ατέλειες που την ενοχλούν. Για να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα στο make up και να είστε πάντα λαμπερή, ακολουθήστε μυστικά ομορφιάς που εξασφαλίζουν επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Γέμισμα φρυδιών

μακιγιαζ

Θυμηθείτε:Το πλάτος του φρυδιού θα πρέπει να ισούται με το πλάτος του άνω χείλους. Τα μεγάλα μάτια χρειάζονται παχύτερα φρύδια.  Αποφύγετε τα παχιά φρύδια αν έχετε μικρά μάτια, διαφορετικά τα μάτια σας θα φαίνονται πάρα πολύ μικρά.

Εφαρμογή eyeliner

μακιγιαζ

 

Μην ξεχάσετε για τις πιστωτικές σας κάρτες

μακιγιαζ

 

Η χρήση της πιστωτικής σας ή μιας επαγγελματικής κάρτας είναι επίσης ένα μεγάλο κόλπο, αν θέλετε να κάνετε τη γραμμή υπερ-ευθεία.

 

Για να κρατήσετε τις βλεφαρίδες σας άψογες και καμπυλωτές, ζεστάνετε το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες με το πιστολάκι για τα μαλλιά σας

μακιγιαζ

 

Αφαιρέστε το πλεονάζον προϊόν από το βουρτσάκι της μάσκαρας  πριν από την εφαρμογή και  αποφύγετε τις κολλημένες  και μπερδεμένες βλεφαρίδες

μακιγιαζ

 

Υπάρχει  τρόπος για να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται πιο πλούσια

μακιγιαζ

 

photo credit:pinterest

Για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση της πληρότητας, εφαρμόστε ένα ελαφρύ concealer γύρω ή μέσα από τη γραμμή των χειλιών και στη συνέχεια βάλτε κραγιόν.

Για περισσότερες συμβουλές μακιγιάζ πατήστε εδώ.

Close