Βάζει φωτάκια LED μέσα σε ένα μπαλόνι και φτιάχνει μια απίθανη κατασκευή
Ετοιμάζετε  πάρτυ ή κάποια άλλη εκδήλωση.Έχετε τον μπουφέ σας, τα ποτά-αναψυκτικά, το κέικ και ούτω καθεξής – αλλά με την διακόσμηση τι κάνετε;Ξεχάστε τα πολυδάπανα αξεσουάρ διακόσμησης και μετατρέψτε τα παραδοσιακά μπαλόνια με  αυτές τις απλές και αξιολάτρευτες ιδέες σε απίστευτα διακοσμητικά στοιχεία!

 

Βάψτε μπάλες από φελιζόλ σε διαφορετικά χρώματα, περάστε τες από  μια βελόνα και κλωστή, προσθέστε λίγη κόλλα σε κάθε άκρη(μόλις τοποθετηθεί η μπάλα εκεί που θέλετε στο κορδόνι) και αυτό είναι όλο! 

κατασκευες

κατασκευες

κατασκευες

designimprovised.com

Αγοράστε φωτάκια LED και βάλτε ένα αναμμένο σε κάθε μπαλόνι. Φουσκώστε τα  παρακολουθήστε τα να ανάβουν με μαγευτικά χρώματα.

κατασκευες

κατασκευες

brit.co

 

Φτιάξτε ιπτάμενα παγωτά με καφέ χαρτόνι και τα πιτσιρίκια θα ξετρελαθούν!κατασκευεςprettyprudent.com

 

Κόψτε κομφετί σε σχήμα τριγώνου, τοποθετήστε τα κομμάτια σε διάφανα μπαλόνια και θα έχετε το πιο όμορφο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα !

κατασκευες

balloons3

ispydiy.com

 

Χρησιμοποιήστε φούντες σαν τις ουρές των χαρταετών για εντυπωσιακή διακόσμηση γύρω γύρω στο σπίτι.

κατασκευες

thealisonshow.com

Η απλή προσθήκη από τούλι γύρω από ένα μπαλόνι μπορεί να κάνει εντυπωσιακή διαφορά.Στολίστε το κάτω μέρος του μπαλονιού με λουλούδια για ένα φίνο και κομψό αποτέλεσμα.

κατασκευες

κατασκευες

 

 

sweetsociety.com

κατασκευες

pinterest.com

Γλειφιτζούρια για όλους!Καλύψτε το εξωτερικό μέρος του μπαλονιού  με σελοφάν και να χρησιμοποιήσετε τους χάρτινους σωλήνες από χαρτί περιτυλίγματος για να δέσετε το μπαλόνι.

κατασκευες

 

parents.com

Δεν έχετε ήλιον; Κανένα πρόβλημα!

Δεν βρίσκετε ήλιον  για να γεμίσετε τα μπαλόνια σας; Απλά τοποθετήστε μια κολλητική ταινία διπλής όψεως  στο ταβάνι και κρεμάστε τα από το κορδόνι τους σε διάφορα μήκη.

κατασκευες

 

thekitchn.com

 

Καλύψτε  το κάτω μισό ενός μπαλονιού με ατλακόλ, προσθέστε λίγο glitter και αφήστε να στεγνώσει. Τέλεια κοριτσίστικα γενέθλια.

κατασκευες

 

sisterssuitcaseblog.com

Αυτό το αξιολάτρευτο αερόστατο είναι πολύ εύκολο να γίνει!. Χρησιμοποιήστε δύο κομμάτια κορδέλας για να  δώσετε στο μπαλόνι το σχήμα του αερόστατου. Δέστε το σε καλαθάκια με λουλούδια.Τέλεια ιδέα για στολισμό βάφτισης!

κατασκευες

 

1800flowers.com

Περισσότερες ιδέες για πάρτυ θα βρείτε εδώ

 

Close