Μπισκοτογλύκο ευκόλο και νόστιμο

Σήμερα ένα αγαπημένο μου γλυκό που κάθε φορά που πάω στο χωριό το φτιάχνει η θεία μου η Τούλα και το αδειάζαμε όλοι στο λεπτό!Πρόσθεσα τις μπανάνες εγώ έξτρα εδώ,αλλά και χωρίς τίποτα πάνω, πάλι θεικό είναι!
Το πιο εύκολο γλυκό ψυγείου χωρίς ψήσιμο μόνο με λίγα υλικά!απλά κάντε το,αυτό μόνο σας λέω, θα τρελαθείτε!😊‪#‎CrazyMOMS‬

Μπισκοτογλυκό ψυγείου με λίγα υλικά

Συστατικά
2 πακέτα πτι-μπερ ( ανάλογα που θα το κάνετε εγώ το κανα σε πιατέλα, δείτε τελευταία φωτογραφία που είναι πριν μπει στο ψυγείο και έβαλα περίπου 1 και 1/4)
1 μόρφατ
1 ζαχαρούχα γάλα
2 κουβερτούρες 125 γρ
Λίγο γάλα για να βουτήξω τα μπισκότα να μαλακώσουν
Μπανάνες -φράουλες-τρούφα χρωματιστή ή ο, τι θέλετε από πάνω(προαιρετικά)

Εκτέλεση
Παίρνουμε μια πιατελα και βάζουμε τα πτι-μπερ στη σειρά το ένα δίπλα στο άλλο, αφού όμως τα βουτήξουμε στο γάλα να μαλακώσουν λίγο.
Στη συνέχεια, χτυπάμε πολύ καλά το μόρφατ με το ζαχαρούχο μέχρι να γίνουν μια λευκή κρέμα που να μην πέφτει από το μπώλ(5-6 λεπτά χτύπημα)
Ρίχνουμε το 1/2 της λευκής κρέμας μας πάνω από τα μπισκότα και στρώνουμε να πάει σε όλη την πιατέλα, σε όλα τα μπισκότα δηλ, με μια σπάτουλα.
Βάζουμε 30 λεπτά στο ψυγείο έτσι όπως είναι.
Βγάζουμε από το ψυγείο και αφήνουμε στην άκρη.
Λιώνουμε τις κουβερτούρες.
Ξαναβάζουμε μπισκότα( που δεν ξεχνάμε να τα μαλακώνουμε στο γάλα )στην σειρά πάνω από την λευκή κρέμα μας και ρίχνουμε από πάνω την λιωμένη κουβερτούρα με μια σπάτουλα πάλι να πάει παντού.
Ξαναβάζουμε 30 λεπτά στο ψυγείο μας.
Βγάζουμε από ψυγείο και ξαναβάζουμε πτι-μπερ στη σειρά (στο γάλα μας πάλι μαλακωμένα)πάνω από τη σοκολάτα μας.
Ρίχνουμε το υπόλοιπο 1/2 από την λευκή κρέμα μας και βάζουμε για τουλάχιστον 3 ώρες στο ψυγείο.
(Εμείς δεν αντέξαμε και το βγάλαμε πιο νωρίς να το φάμε και η λευκή κρέμα από πάνω δεν είχε παγώσει καλά,όπως βλέπετε στις φωτογραφίες)😂😂😂
Σερβίρουμε με ό,τι θέλουμε από πάνω!

Σημείωση
Μπορείτε να βάλετε πιο πολύ σοκολάτα και να το τελειώσετε με σοκολάτα δηλ αρχίζετε με σοκολάτα, μετα συνεχίζετε με κρέμα και στο τέλος πάλι βάζετε σοκολάτα!

Καλή απογείωση!

την crazymom θα τη βρείτε και στο facebook πατώντας εδω

Close