Τρίβει κατεψυγμένα  λεμόνια .Όταν δείτε γιατί  θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Νέες μελέτες αποκαλύπτουν για πρώτη φορά πώς οι φυσικές ενώσεις που υπάρχουν στα λεμόνια και άλλα εσπεριδοειδή, εμποδίζουν  την ανάπτυξη των κυττάρων του καρκίνου του μαστού.

λεμονια

Τα οφέλη στην υγεία από την κατανάλωση λεμονιού περιλαμβάνουν: τη θεραπεία των λοιμώξεων του λαιμού,την δυσπεψία, την δυσκοιλιότητα, τα οδοντικά προβλήματα και τον πυρετό,την  εσωτερική αιμορραγία, τους ρευματισμούς, τα εγκαύματα, τη παχυσαρκία, τις αναπνευστικές διαταραχές, τη χολέρα και την υψηλή αρτηριακή πίεση, ενώ ωφελεί επίσης στην φροντίδα των μαλλιών και του δέρματος. Γνωστή για τις θεραπευτικές ιδιότητές του, από αρχαιοτάτων χρόνων,το λεμόνι βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, καθαρίζει το στομάχι μας και θεωρείται εξαιρετικός καθαριστής του αίματος.

Η σύνδεση μεταξύ του καρκίνου και των λεμονιών δεν είναι κάτι νέο. Για δεκαετίες, οι επιστήμονες αναρωτιούνται, ” Είναι τα λεμόνια ο δολοφόνος του καρκίνου ;» και έχουν αναπτύξει πολυάριθμες μελέτες για να καθοριστεί η ισχύς αυτής της έρευνας .

Μελέτες έχουν δείξει ότι το εκχύλισμα λεμονιού μπορεί να καταστρέψει τα κακοήθη κύτταρα επιτυχώς σε ένα ευρύ φάσμα καρκίνων, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του μαστού, του καρκίνου του παχέος εντέρου και του καρκίνου του πνεύμονα. Αρκετές ερευνητικές μελέτες υποστηρίζουν επίσης τον ισχυρισμό ότι τα λεμόνια μπορεί να καταστρέψουν τον καρκίνο πολύ πιο αποτελεσματικά από ό, τι η χημειοθεραπεία και με έναν ασφαλέστερο και πιο υγιεινό τρόπο. Επιπλέον, οι μελέτες δείχνουν επίσης ότι η θεραπεία με εκχύλισμα λεμονιού επηρεάζει μόνο τα κακοήθη κύτταρα, αφήνοντας τα υγιή κύτταρα σώα.

 

Στο σύνολό τους, αυτές οι πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι οι γυναίκες που θέλουν να μειώσουν τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού θα πρέπει να καταναλώνουν τουλάχιστον 75 γραμμάρια την ημέρα χυμό εσπεριδοειδών στα πλαίσια μιας καλά ισορροπημένης, υγιεινής  ζωής και ότι επιπλέον η κατανάλωση της φλούδας επιφέρει ακόμη πιο δραστικά αποτελέσματα.

Αντί λοιπόν να πετάτε τις φλούδες από τα λεμόνια,καταψύξτε τις και καταναλώστε τις ως τρίμμα σε σούπες,σαλάτες και γλυκά.

https://youtu.be/ygxFYIuGWPs

Σύνταξη επιμέλεια άρθρου daddy-cool.gr

(απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη)

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close