Η συγκλονιστική εξομολόγηση του γιου του κτήνους που βίαζε τα παιδιά του στην Κρήτη

«Έπρεπε να καταδικαστούν σε ισόβια και η μητέρα και ο πατέρας. Μας έκαναν τόσο μεγάλο κακό που καμιά ποινή δε μπορεί να τους τιμωρήσει»

 

Τα παραπάνω λέει στο protothema.gr ο πρωτότοκος γιος του σατανικού ζευγαριού της Κρήτης, ενώ η τοπική κοινωνία των Χανίων δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει το φρικιαστικό εφιάλτη που ζούσαν επί σειρά ετών τα πέντε παιδιά της οικογένειας του Άγγλου που τα είχε υιοθετήσει αλλά ταπείνωνε και βασάνιζε με φρικτό τρόπο καθημερινά.Δείτε εδώ περισσότερα

Ο ήχος της φωνής του πρωτότοκου, υιοθετημένο γιου του ζευγαριού προδίδει την ευαισθησία του αλλά και την ανακούφιση του για την καταδίκη του πατέρα του. Είναι ο πρωτότοκος γιος του σατανικού ζευγαριού, που συνολικά υιοθέτησε πέντε παιδιά για να εισπράττει επιδόματα και να ζει χλιδάτη ζωή.

Τον είχαν διώξει πριν καιρό από το σπίτι γιατί εκείνος είχε αρχίσει να αντιδρά μεγαλώνοντας και να διεκδικεί το δίκιο του. Τα φρικτά βασανιστήρια που εκείνος υπέστη τον όπλισαν με πείσμα να αλλάξει τη ζωή του να προχωρήσει. Θεωρεί πως πρέπει να προχωρήσει πρέπει να ξεχάσει. Ξέρει ότι αυτό θα είναι δύσκολο. Για τους ανθρώπους που τον… μεγάλωσαν δεν έχει πια κανένα συναίσθημα. Μάλιστα ίσως αισθάνεται, όπως λέει χαρακτηριστικά στο protothema.gr, «ξαλαφρωμένος» αλλά σημειώνει πως καμιά ποινή δεν είναι αρκετή για τους «γονείς» του.

«Αισθάνομαι ξαλάφρωμα, ανακούφιση που επιτέλους αυτός ο άνθρωπος τιμωρήθηκε αλλά θεωρώ εξίσου ένοχη για όλα αυτά που ζήσαμε εγώ και τα αδέλφια μου και τη μητέρα μας. Εκείνος τα πήρε όλα πάνω του για να την καλύψει να την προστατέψει. Όμως η αλήθεια είναι ότι φταίει εξίσου και αυτή διότι έβλεπε άκουγε γνώριζε όλα αυτά τα φρικτά πράγματα και δεν έκανε το παραμικρό αντίθετα είχε εχθρική συμπεριφορά προς όλους μας» λέει.

Ο νεαρός έχει αποφασίσει να προχωρήσει στη ζωή του, μένει μόνος του σε ένα σπίτι πολύ μακριά από τη βίλα της ντροπής και εργάζεται. Η αδελφή του έφυγε αμέσως στο εξωτερικό και τα άλλα τρία μικρότερα αδελφάκια του είναι στο Χαμόγελο του Παιδιού.

πηγη:protothema.gr

Close