Πως να μετατρέψετε τις παλιές σκιές ματιών σε υπέροχα μανό για τα νύχια σας

Το ξέρατε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας βερνίκι νυχιών από την σπασμένη σκιά ματιών σας; Είναι αλήθεια! Όταν  θέλετε ένα νέο βερνίκι, απλά χρησιμοποιήστε τις παλιές σκιές σας (αν είναι ραγισμένες ή σπασμένες,  ακόμα καλύτερα! ). Μπορείτε να αναμίξετε τα χρώματα για να επιτύχετε την ακριβή απόχρωση που θέλετε . Πλέον,θα ξέρετε πως κανένας άλλος στον κόσμο δεν θα φοράει το ίδιο χρώμα με εσάς.Το καλύτερο μέρος; Η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά!

Τι θα χρειαστείτε

  1. 1 σκιά ματιών
  2. 1 άχρωμο βερνίκι νυχιών(μια βάση)
  3. 1 μικρό μπολ

DIY ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ

 

Βήμα 1

Θρυμματίστε και ρίξτε την σκιά ματιών σε ένα μικρό μπολ.  Επειδή θέλετε βερνίκι σας να εφαρμόζει ομαλά, χρησιμοποιήστε το μαχαίρι σας για να συνθλίψετε τα μεγαλύτερα κομμάτια  σε σκόνη. Θα πρέπει να έχετε περίπου μια κουταλιά της σούπας σκόνη, η οποία  είναι αρκετή για το μανικιούρ σας.

DIY ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ

 

Βήμα 2

Χρησιμοποιήστε το βουρτσάκι του μανό για να προσθέσετε 25-30 σταγόνες στο μπολ με τη σκιά ματιών. Εάν αισθάνεστε πιο σίγουρες, ρίξτε τις σταγόνες απευθείας από το μπουκάλι.Αφαιρέστε το βαμβάκι από το ένα άκρο μια μπατονέτας αυτιών και χρησιμοποιήστε το ραβδί για να ανακατέψετε την σκιά ματιών με το άχρωμο βερνίκι, έως ότου το μείγμα πάρει μια έγχρωμη υγρή μορφή. Δείτε εάν το βερνίκι σας είναι πολύ παχύ ή πολύ λεπτό και  προσθέστε ανάλογα  περισσότερη σκόνη από την σκιά ή περισσότερο άχρωμο βερνίκι στο μείγμα.

DIY ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ

 

Βήμα 3

Επειδή το μείγμα είναι εκτεθειμένο στον αέρα, θα στεγνώσει γρήγορα, έτσι  αρχίστε να βάφετε τα νύχια σας αμέσως. Χρησιμοποιήστε τη βούρτσα από το άχρωμο βερνίκι νυχιών. Μην ανησυχείτε-μπορείτε να ξεπλύνετε το πινέλο σε ασετόν αργότερα για να αφαιρέσετε το βερνίκι (θα γίνει σαν καινούργιο!).

DIY ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ

 

beautylish

 

Close