Φτιάξε μακραμέ βραχιόλι!

 

Δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας μακραμέ βραχιολάκια με διακοσμητικούς κρλικους!

Θα χρειαστείτε:

3 κηροκλωστές μάκρους 1.30 εκατοστά η κάθε μία

Διακοσμητικό κρίκο

 

Ξεκινήστε θα χρειαστείτε 3 κηροκλωστές μάκρους 1.30 εκατοστά η κάθε μία.Διπλώστε τη μία κλωστή  στο μισό, τραβήξτε το διπλωμένο μέρος μέσα από τον κρίκο διπλώστε τη  από πάνω και τραβήξτε το υπόλοιπο της κλωστής μέσα από το κρίκο.Επαναλάβετε το βήμα στην άλλη πλευρά του κρίκου.

macrame31

 

Στερεώστε την μια πλευρά με σελοτέιπ.Βάλτε την δεξιά κλωστή πάνω από τις κεντρικές.Την αριστερή πάνω από την δεξιά.Περάστε την αριστερή κάτω και μέσα από το ημικύκλιο που σχηματίζουν η δεξιά και οι κεντρικές.

macrame51

 

Τραβήξτε σφιχτά και σπρώξτε τον κόμπο μέχρι την κορυφή.

macrame61

 

Επαναλαμβάνετε με αντίθετη φορά.Δηλαδή βάλτε την αριστερή κλωστή πάνω από τις κεντρικές.Την δεξιά πάνω από την αριστερή.Περάστε την δεξιάκάτω και μέσα από το ημικύκλιο που σχηματίζουν η αριστερή και οι κεντρικές.

macrame71

 

Τραβήξτε σφιχτά και επαναλάβετε τα βήματα – αριστερά, δεξιά, αριστερά, δεξιά. . . Συνεχίστε το δέσιμο μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό μήκος. Λάβετε υπόψη ότι το κούμπωμα θα πιάσει περίπου μισή ίντσα.

 

macrame81

 

Μετά  το δέσιμο, κόψτε την κλωστή που περισσεύει  και να λιώστε τις άκρες με έναν αναπτήρα για να το σφραγίσετε.

macrame11

 

Για να κάνετε το κούμπωμα, πιάστε τα τελειώματα  και με μια κλωστή 10 εκατοστών ξεκινήστε το δέσιμο κόμπων ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που φτιάξατε το βραχιόλι.

 

 

 

Φτιάξε μακραμέ βραχιόλι!

macrame13

 

macrame14

macrame15

 

 

Το μακραμέ βραχιόλι σας τελείωσε !!

 

macrame18

 

honestlywtf

Close