Αφαιρέστε το περιττό λίπος από το σώμα σας με 2 μόνο υλικά

Σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας την συνταγή για ένα πολύ αποτελεσματικό ποτό που θα σας βοηθήσει  να απαλλαγείτε από τις βλαβερές τοξίνες  και να χάσετε τα επιπλέον κιλά. Η συνταγή συνιστάται μετά από ένα βαρύ γεύμα και κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας. Θα χρειαστείτε 2 συστατικά μόνο που θα βρείτε στο ψυγείο σας.

 

belly

Συστατικά:

1 κιλό λεμόνια

400gr σελινόριζα.

celery-318168_960_720 lemon-1419089_960_720

Οδηγίες

Τρίβουμε 400gr  σελινόριζα και την ρίχνουμε σε 2 λίτρα νερό. Προσθέτουμε ένα κομμάτι φλούδα λεμονιού. Βράζουμε το μείγμα για 20 λεπτά και στη συνέχεια το αφήνουμε να κρυώσει (5-6 ώρες). Στύβουμε τα λεμόνια και προσθέτουμε το χυμό μέσα στο μείγμα. Στη συνέχεια το αδειάζουμε σε ένα γυάλινο μπουκάλι.

Δοσολογία

Καταναλώνουμε ένα ποτήρι 3 φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα.Μπορείτε να το αραιώσετε με νερό, αν νομίζετε ότι το μείγμα είναι πολύ δυνατό.Διατηρήστε το στο ψυγείο.

Δείτε εδώ όλα τα φυσικα αδυνατιστικα

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close