Δείτε πώς μπορείτε να ανακουφιστείτε  από τους κιρσούς με τη χρήση αυτών των συστατικών στο σπίτι!

Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα υγείας που οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν στις μέρες μας είναι η φλεβίτιδα.  Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν  κιρσούς, αλλά οι πιο συνηθισμένοι είναι η έλλειψη σωματικής δραστηριότητας,  η ηλικία, η κληρονομικότητα, και οι ορμονικές αλλαγές.

φλεβιτιδα

 

photo view pinterest

Παρακάτω θα μάθετε για μια θεραπεία που μπορεί να σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε  από τους κιρσούς. Τα μόνα υλικά που χρειάζεστε  είναι ένα καρότο,μηλόξυδο και Aloe Vera. 

Βάλτε σε ένα μπλέντερ ένα φλιτζάνι Aloe Vera και μισό καρότο. Ενώ τα ανακατεύετε  προσθέστε το μηλόξυδο (δύο κουταλιές της σούπας). Θα πρέπει να το ανακατέψετε καλά και να βεβαιωθείτε ότι γίνεται σαν μια παχιά κρέμα.

Εφαρμόστε αυτήν την κρέμα  στις πληγείσες περιοχές και αφήστε την να δράσει για 25 λεπτά. Μετά από αυτό ξεβγάλτε με κρύο νερό. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία 4-5 φορές την ημέρα.

Επίσης, σας συμβουλεύουμε να κάνετε σύντομους περιπάτους κάθε μέρα. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε μια βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος η οποία είναι πολύ σημαντική για τους κιρσούς .

Πριν κάνετε το οτιδήποτε ρωτήστε το γιατρό σας!

Δείτε και εδώ πως να ανακουφιστείτε απο τη φλεβίτιδα με φυσικα μέσα

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close