Το ποτό που συνιστούν οι γιατροί:Mειώνει την χοληστερίνη και καίει λίπος

Θέλετε να μειώσετε τη χοληστερίνη σας και να κάψετε λίπος ταυτόχρονα; Αυτή η σπιτική συνταγή είναι πραγματικά εκπληκτική. Ακόμη και οι ειδικοί γιατροί την προτείνουν  στα άτομα με υψηλά επίπεδα χοληστερόλης.  Αυτή η θεραπεία είναι φορτωμένη με ισχυρά θρεπτικά συστατικά και πολύ εύκολη στην παρασκευή της.Απλά πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες.

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά:

baking-soda-768950_960_720 mortar-1170665_960_720 lemon-767410_960_720

  • 3 λεμόνια
  •  2 ματσάκια μαϊντανό
  • 2l φιλτραρισμένο νερό
  • μαγειρική σόδα

Δείτε εδώ το ρόφημα από λιναρόσπορο για αποτοξίνωση και αδυνάτισμα

Οδηγίες:

Πρώτα, θα πρέπει να καθαρίσετε το λεμόνι με λίγο μαγειρική σόδα, έτσι ώστε να εξαλειφθούν όλα τα επιβλαβή φυτοφάρμακα και οι ακαθαρσίες . Στη συνέχεια, θα πρέπει να βράσετε το νερό και να το αφήσετε να κρυώσει.

Τώρα, κόψτε το λεμόνι σε κομμάτια και ψιλοκόψτε το μαϊντανό.Στη συνέχεια, προσθέστε τα στο νερό. Καλύψτε το μείγμα και βάλτε το στο ψυγείο. Την επόμενη μέρα, ρίξτε το μείγμα σε ένα γυάλινο βάζο ή ένα μπουκάλι και καταναλώνετε 100gr αυτού του μείγματος κάθε μέρα. Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα.

Δείτε εδώ πως θα αφαιρέσετε το περιττό λίπος από το σώμα σας με δύο μόνο υλικά

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close