Αυτά τα δύο υλικά σας βοηθαν  να καθαρίσετε το παχυ εντερο

Τα Σαββατοκύριακα είναι  από τις πιο δημοφιλείς περιόδους της εβδομάδας. Είναι η στιγμή που μπορούμε επιτέλους να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε τη ζωή στο μέγιστο. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τα Σαββατοκύριακα για να πίνουν και να τρώνε πάρα πολύ, πράγμα που τους κάνει να αισθάνονται λίγο δυσάρεστα μόλις το Σαββατοκύριακο περάσει.

Τα καλά νέα είναι ότι ο καθένας μπορεί να εξαλείψει αυτό το συναίσθημα, εκτελώντας μια γρήγορη αποτοξίνωση του παχέος εντέρου, που θα τον βοηθήσει να βελτιστοποιήσειτο πεπτικό του σύστημα και να  ανανεωθεί.
Με τη βοήθεια αυτής της φυσικής θεραπείας μπορείτε να αφαιρέσετε όλες τις τοξίνες από το παχύ έντερο γρήγορα.
Είναι απλή, αποτελεσματική και απαλή. Με τη βοήθειά της θα καθαρίσει το πεπτικό σύστημα χωρίς να επηρεάζονται τα ωφέλιμα βακτήρια.

ygeia

Δείτε εδώ 9 σημάδια που δείχνουν πως το σώμα σας χρειάζεται αποτοξίνωση
Τα τελευταία χρόνια,  όλο και περισσότεροι άνδρες και γυναίκες ενδιαφέρονται για αφιλτράριστο, βιολογικό μηλόξυδο. Οι ερευνητές και οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για φυσικές θεραπείες για διάφορα προβλήματα υγείας έχουν υπολογίσει ότι το μηλόξυδο μπορεί να κάνει θαύματα για την υγεία.
Επιπλέον,  είναι ένα φθηνό φάρμακο που παραδίδει μια μυριάδα οφελών για την υγεία όχι μόνο για το πεπτικό σύστημα. Αν θέλετε να αγοράσετε μηλόξυδο, συνιστάται ιδιαίτερα να επιλέξετε ένα προϊόν όπου τα ζοφερά στοιχεία εξακολουθούν να υπάρχουν στο κάτω μέρος της  φιάλης.

Δείτε εδώ 8 λόγους που θα σας κάνουν να αγαπήσετε το μηλόξυδο

Οι ειδικοί έχουν επιβεβαιώσει ότι το μηλόξυδο μπορεί να σας βοηθήσει με τη διαδικασία καθαρισμού του παχέος εντέρου.
Τα στοιχεία που βρίσκονται στο ξύδι  μηλίτη είναι γεμάτα με έναν ειδικό τύπο βακτηρίων που είναι γνωστά ως Acetobacter. Είναι χρήσιμα βακτήρια που διαλύουν τα τρόφιμα που βρίσκονται στο έντερο.

υγεια

Φυσικά, το ξύδι μηλίτη μπορεί επίσης να βοηθήσει το σώμα μας με τη μείωση των περιπτώσεων παρατυπιών εντέρου, τη διατήρηση των ορθών  επίπεδων σακχάρου στο αίμα και τη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης.

Η συνταγή για αυτή τη θεραπεία είναι πραγματικά αρκετά απλή και εύκολη. Υπάρχουν βασικά δύο συστατικά που θα χρειαστείτε: ξύδι μηλίτη  και βιολογικό μέλι.Ωστόσο, θα πρέπει να ανακινείσετε καλά τη φιάλη προκειμένου να ανακατευτεί το μη επεξεργασμένο τμήμα που βρίσκεται στον πάτο, πριν  υπολογίσετε πόσο από αυτό το φάρμακο  θα χρησιμοποιήσετε.
Έτσι, προσθέστε αυτά τα συστατικά σε ένα κανονικό ποτήρι γεμάτο με 350 γρ. χλιαρό νερό:
Δύο κουταλιές της σούπας ακατέργαστο ξμηλόξυδο
Δύο κουταλιές της σούπας οργανικό, μη επεξεργασμένο μέλι.

Ανακατεύουμε καλά τα υλικά μέχρι το μέλι να διαλυθεί πλήρως. Η θεραπεία θα πρέπει να λαμβάνεται νωρίς το πρωί..
Το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν χρειάζεται να είστε κοντά στην τουαλέτα όλη την ώρα με αυτή τη φυσική μέθοδο καθαρισμού του παχέος εντέρου. Με άλλα λόγια, μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνετε κάθε μέρα χωρίς να ανησυχείτε για τις πιθανές επιπτώσεις.
Το πεπτικό σύστημα θα απορροφήσει αυτό το φάρμακο γρήγορα και θα αρχίσει να δρα αμέσως, αλλά τα σπλάχνα δεν θα κινηθούν πολύ γρήγορα.

υγεια

Δείτε εδώ πως θα αποτοξινώσετε κάθε σημείο του σώματος ξεχωριστά και δεν θα ξανανιώσετε κούραση

Ποια είναι τα οφέλη από αυτό το φυσικό φάρμακο;
Το ξύδι έχει θεραπευτικές ιδιότητες επειδή περιέχει   βιοενεργά συστατικά όπως ephicatechin, φερουλικό οξύ, cholorgenic οξύ,  οξικό οξύ, γαλλικό οξύ και καφεϊκό οξύ.
Επιπλέον,  οι ενώσεις αυτές έχουν δεκάδες οφέλη για την υγεία, όπως:
αντιοξειδωτική δράση
αντιμικροβιακή δράση
Προστασία κατά του διαβήτη
Μειώνουν τα επίπεδα χοληστερόλης
Μειώνουν την υψηλή αρτηριακή πίεση
Βοηθούν στην απώλεια βάρους

Βάλτε μηλόξυδο στο πρόσωπο σας και δείτε τι θα συμβεί στις τοξίνες,το έκζεμα και τα σημάδια γήρανσης

Είναι επίσης καλό να γνωρίζουμε ότι το αφιλτράριστο, ακατέργαστο μέλι είναι φορτωμένο με πολλά  οφέλη για την υγεία που μπορεί να βοηθήσουν κάθε άτομο να απαλλαγεί από τις τοξίνες.
Επιπλέον, μια επιστημονική έρευνα που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο και δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Βιοϊατρικής και Βιοτεχνολογίας επιβεβαιώνει ότι το μέλι έχει τη δυνατότητα να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου. Το μέλι είναι πηγή ευγενόλης, μια πολύ γνωστή φαινολική ένωση η οποία έχει την ικανότητα να εμποδίζει την εμφάνιση των όγκων. Έτσι, οι επιστήμονες σημειώνουν ότι η ευγενόλη μειώνει την ανάπτυξη του καρκίνου του παχέος εντέρου στο 45% .

Δείτε εδώ χρήσεις για το μέλι που θα σας ξετρελάνουν

healthandlovepage

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close