Μέχρι τώρα βουρτσίζαμε  λάθος τα δόντια μας.Δες το σωστο τρόπο

Έχουμε βουρτσίσει τα δόντια μας χιλιάδες φορές και πιστεύουμε ότι το κάνουμε με τον πιο σωστό και αποτελεσματικό τρόπο.

 

Ωστόσο, όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουμε μάλλον λάθος και πρέπει να το διορθώσουμε αμέσως.
brush-18729_960_720
 
 
 

Θα πρέπει να βουρτσίζουμε τα δόντια μας  με κινήσεις εμπρός και πίσω ή  κυκλικές;

Ξεχάστε αυτές τις επιλογές. Η καλύτερη τεχνική για να βουρτσίζετε τα δόντια σας  ονομάζετε”Modified Bass” και κάνει θαύματα στην στοματική υγεία.

Δείτε εδώ γιατί δεν πρέπει να βουρτσίζουμε τα δόντια μας μετά από κάποια γεύματα

Για να βουρτσίζετε τα δόντια σας με τη βοήθεια αυτής της τεχνικής, τοποθετήστε την οδοντόβουρτσα κατ ‘ευθείαν στην κορυφή των δοντιών και  αρχίστε να κάνετε κυκλικές κινήσεις για να καταπολεμήσετε τη συσσώρευση πλάκας στον τομέα αυτό και κάτω από τα ούλα. Μετά από αυτό, περάστε κάθετα την οδοντόβουρτσα από τα ούλα προς τα κάτω και τα υπολείμματα θα φύγουν.

 

healthandlovepage

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close