Χαλβάς σιμιγδαλένιος με αμύγδαλα και σοκολάτα

XAΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ..!

 

Εκτελεση

Σε κατσαρολα βραζουμε το νερο ζαχαρη και κανελα για 5 λεπτα….!! Σε τηγανι ριχνουμε την μαργαρινη και καβουρδιζουμε το σιμιγδαλι μεχρι να παρει ενα ωραιο χρωμα συμπληρωνουμε και τα αμυγδαλα μας και ανακατευουμε…!!

 

Ριχνουμε σιγα σιγα το σιμιγδαλι μεσα στο ζεστο σιροπι βαζουμε την κατσαρολα στην φωτια και ανακατευουμε μεχρι να φουσκωσει το σιμιγδαλι και να αποροφησει ολο το υγρο,θα καταλαβετε οτι ο χαλβας ειναι ετοιμος οταν ξεκολλαει απο το κουταλι αφηνοντας το καθαρο..Τον βαζουμε σε φορμα η σε ατομικα φορμακια,πασπαλιζουμε αν θελουμε με εχτρα αμυγδαλο και κανελα η με σοκολατα!!!

Η συνταγη είναι από την εκπληκτικη σελίδα στο facebook ;Μαγειρεύουμε με την Γωγω Σαμίου – Gogo Samiou

Χαλβάς σιμιγδαλένιος με αμύγδαλα και σοκολάτα

Χαλβάς σιμιγδαλένιος με αμύγδαλα και σοκολάτα

Χαλβάς σιμιγδαλένιος με αμύγδαλα και σοκολάτα

Close