11+1 περίεργοι τρόποι για να κοιμηθείτε σε ένα λεπτό

Έχετε πρόβλημα με τον ύπνο; Κι όμως, υπάρχουν αποτελεσματικές μέθοδοι για να σταματήσετε για λίγο να σκέφτεστε το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας και να αφεθείτε στην αγκαλιά του Μορφέα…

Δείτε ακόμα ;Βάζει αυτό το μείγμα κάτω από την γλώσσα πριν κοιμηθεί και το επόμενο πρωί.. δείτε τι παθαίνει..

Γνωρίζατε, για παράδειγμα, ότι η φυσική επαφή με κάποιον που αγαπάτε μπορεί να σας κάνει να κοιμηθείτε μέσα σε λίγα λεπτά; Η αλήθεια είναι, ότι όταν είμαστε κοντά σε κάποιον που μας ενδιαφέρει βαθιά, το σύστημά μας παράγει μια σημαντική ποσότητα ενδορφίνης που μπορεί γρήγορα να μας διευκολύνει να χαλαρώσουμε.

Δείτε ακόμα; 8+1 Κόλπα Για Να Διώξετε Τις Άσχημες Οσμές Από Το Υπνοδωμάτιο

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μερικές από αυτές τις ασυνήθιστες αλλά λειτουργικές μεθόδους.

Πηγή: newmoney

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.


Close