Ένα απλό τέχνασμα που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τον επιχείλιο έρπη !

Ο έρπης είναι μια πολύ κοινή ασθένεια που εξαπλώνεται ραγδαία στον ανθρώπινο οργανισμό.Ο επιχείλιος έρπης είναι ιογενής λοίμωξη,συχνά ακίνδυνη, που συχνά επιστρέφει στην ίδια θέση με τη μορφή κυψέλης στο χείλος.

ερπης

Είμαστε έτοιμοι να σας αποκαλύψουμε ένα πολύ απλό, φθηνό και αποτελεσματικό καθημερινό στοιχείο των νοικοκυριών που θα λύσει το πρόβλημά σας σχεδόν αμέσως!

Η οδοντόκρεμα είναι η καλύτερη λύση για το πρόβλημα σας.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την εφαρμόσετε στο ευαίσθητο σημείο και  δεν θα αισθάνεστε την φαγούρα.

Δείτε ακόμη Έρπης ζωστήρας: Συμπτώματα, τι πρέπει να κάνετε…

Πώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν την απλή μέθοδο:

Πρώτα απ’όλα είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι για τη μέθοδο αυτή θα πρέπει να αποφύγετε το τζελ και να χρησιμοποιήσετε μια λευκή οδοντόκρεμα.Πριν χρησιμοποιήσετε την οδοντόπαστα για τη θεραπεία του έρπητα, εφαρμόστε πάγο για να βοηθήσει να μειώσει τον ερεθισμό.Αφού καθαρίσετε την περιοχή, εφαρμόστε ένα εύλογο ποσό της πάστας και πιέστε απαλά. Αφήστε το να σταθεί για 2-3 ώρες και στη συνέχεια, αφαιρέστε απαλά την οδοντόκρεμα με ζεστό νερό. Η περιοχή θα πρέπει να καθαρίζεται τακτικά και  θα πρέπει να εφαρμόζετε εκ νέου την πάστα αρκετές φορές την ημέρα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την απλή μέθοδο με την οδοντόκρεμα, ανά πάσα στιγμή, όταν αισθάνεστε ερεθισμό και φαγούρα στην πληγείσα περιοχή.

Θυμηθείτε ότι αν ο επιχείλιος έρπης δεν υποχωρήσει ή τα συμπτώματα του  επιδεινωθούν πρέπει να επισκεφτείτε έναν δερματολόγο.

 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close