9 σημάδια που δείχνουν ότι το σώμα μας χρειάζεται αποτοξίνωση
Ο οργανισμός μας εκτίθεται σε πολλά χημικά όλο το χρόνο.  Με την πάροδο του χρόνου, οι τοξίνες στο σώμα μας φτάνουν σε ένα επίπεδο που μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά από συμπτώματα, όπως αύξηση του σωματικού βάρους, κόπωση, ή διάφορες άλλες παθήσεις.
Ωστόσο, δεν έχουμε να καθόμαστε άπραγοι και να επιτρέψουμε το σώμα μας να υποστεί τις συνέπειες του περιβάλλοντός μας. Αντ ‘αυτού, μπορούμε να επιλέξουμε να κάνουμε μια αποτοξίνωση.
Είναι η διαδικασία που απαλλάσσει  το σώμα μας από τα απόβλητα. Ας μιλήσουμε για τα κοινά σημάδια που δείχνουν ότι το  σώμα μας χρειάζεται αποτοξίνωση και τις απλές διαδικασίες για να το πετύχουμε.
body-detox
photo view foottherapy
1.Πονοκέφαλοι
Είναι αλήθεια ότι οι πονοκέφαλοι μπορεί να αποδοθούν σε μια σειρά από αιτίες, όπως η χαμηλή ενυδάτωση ή το στρες. Ωστόσο, οι τοξίνες στο σώμα μπορεί να ερεθίσουν το κεντρικό νευρικό σύστημα με αποτέλεσμα να έχουμε πονοκεφάλους.
2.Κακή αναπνοή / κίτρινα δόντια
Τα κίτρινα δόντια και η χρόνια κακή αναπνοή μπορεί να είναι σημάδι  συσσώρευσης χημικών ουσιών στο σώμα μας. Το σώμα μας μπορεί να αποτοξινώσει τα φυσικά χημικά, αλλά επειδή κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, τα σώματα μερικών ανθρώπων είναι σε θέση να αποτοξίνωσουν πιο γρήγορα και διεξοδικά.Δες εδώ πως να κάνεις κάτασπρα τα δόντια σου
3.Πρήξιμο 
Όταν το δηλητήριο δεν ξεφεύγει από το σώμα μας,  μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργίες. Για παράδειγμα, αν το σώμα σας αρχίζει να πρήζετε  ή αν έχετε συμφόρηση κόλπων, θα μπορούσε να σημαίνει ότι υπάρχουν πάρα πολλές χημικές ουσίες στον οργανισμό σας.
4.Μυικοί πόνοι
Το δηλητήριο στο σώμα μπορεί να επηρεάσει τους μυς και τις αρθρώσεις μας. Εάν αισθάνεστε χρόνιο πόνο και έχουν αποκλειστεί άλλες πιθανές αιτίες, η απάντηση μπορεί να είναι απλά ότι το σώμα σας προσπαθεί να αντιμετωπίσει  πάρα πολλές τοξίνες.
5.Χαμηλή ενέργεια
Όταν το σώμα σας έχει  υπερφόρτωση των τοξινών, μπορεί να αισθάνεστει ακραία εξάντληση που δεν μπορεί να αναχαιτιστεί από την ανάπαυση.
6.Insomnia
Δυσκολεύεστε να αποκοιμηθείτε και να παραμείνετε κοιμισμένοι;Το σώμα σας σας λέει ότι χρειάζεται μια αποτοξίνωση. Όταν οι τοξίνες συσσωρεύονται στο σύστημά μας, μπορεί να επηρεάσουν την κυκλοφορία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αϋπνία.
7. Κοιλιακό λίπος
Το  κοιλιακό λίπος που δεν υποχωρεί θα μπορούσε να είναι μια κραυγή για βοήθεια από το συκώτι σας. Η κοιλιά σας μπορεί να φαίνεται πρησμένη ή να κρατά λίπος, αν το συκώτι σας είναι πρησμένο ή δυσλειτουργικό. Ένα αποκαλυπτικό σημάδι είναι όταν το λίπος εμφανίζεται στο επάνω στομάχι.Δες εδω πως να διώξεις τα παχακια της κοιλιας
8.Υπερβολική ζέστη / εφίδρωση
Το συκώτι σας είναι το πρώτο μέρος του σώματός σας που προσπαθεί να σας προειδοποιήσει ότι θα πρέπει να αποτοξινωθείτε. Συμπτώματα όπως η συχνή εφίδρωση θα μπορούσε να είναι μια ένδειξη από το συκώτι σας ότι οι ορμόνες σας είναι εκτός ελέγχου και ίσως να οφείλεται σε υπερφόρτωση των τοξινών στο σώμα σας.
9. Ευαισθησία σε μυρωδιές
Αν είστε ευαίσθητοι στην κατανάλωση αλκοόλ ή αν ορισμένες μυρωδιές σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα, θα μπορούσε να οφείλετε στο ότι το σώμα σας δείχνει ότι έχετε την ανάγκη αποτοξίνωσης.
Πώς να αποτοξινωθείτε
Μπάνιο με άλατi 
 Τα αυξημένα επίπεδα μαγνησίου που βρέθηκαν στα άλατα Epsom μπορεί να βελτιώσουν σημαντικά την ικανότητα του οργανισμού να αποτοξινωθεί.Προσθέστε 2 φλιτζάνια αλάτα Epsom σε ένα ζεστό μπάνιο και  μουλιάστε για τουλάχιστον 15 λεπτά τρεις φορές την εβδομάδα. Ωστόσο, το άρθρο  προειδοποιεί ότι η μέθοδος αυτή θα πρέπει να αποφεύγεται από εκείνους που πάσχουν από καρδιακές παθήσεις ή υψηλή πίεση του αίματος.
Τρώτε λαχανικά
Η κατανάλωση μπρόκολου, το λάχανο και τα λαχανάκια Βρυξελλών μπορεί να προωθήσουν μια υγιή αποτοξίνωση και να μειώσουν τα οιστρογόνα.
Πράσινο Τσάι
Τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στο πράσινο τσάι   σταματούν την κατάληψη του σώματος από τις ελεύθερες ρίζες.
Άσκηση
Θα πρέπει να ασκήστε τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα για την προώθηση της καλής καρδιαγγειακής υγείας και για να αποβάλλετε τις τοξίνες μέσω του ιδρώτα.

Δείτε και εδω φυσικά αποτοξινωτικα

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close