Αναγκάζομαι να δουλεύω γιατί ο πατέρας μου μας παράτησε!

Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Ισμήνη και είμαι μια κοπέλα 20 ετών! Το τελευταίο διάστημα η οικογένεια μου περνάει δύσκολες στιγμές καθώς ο πατέρας μου μας παράτησε για να ζήσει με μια άλλη γυναίκα!
Δυστυχώς ο πατέρας μου αποφάσισε στα 52 του χρόνια να φύγει από το σπίτι και να πάρει διαζύγιο από τη μητέρα μου καθώς ερωτεύτηκε μια άλλη γυναίκα!

Δείτε ακόμα: Πού ήσουν πατέρα; Άφαντος κάθε φορά που σε είχα ανάγκη…

Για να είμαι ειλικρινής δεν τον κατηγορώ που επέλεξε να πάρει διαζύγιο από τη μητέρα μου, στο κάτω κάτω είναι μεγάλοι άνθρωποι και αποφασίζουν εκείνοι για τη ζωή τους.

Εκείνο που με πλήγωσε πολύ είναι ότι από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι αδιαφόρησε για εμάς. Για εμένα και τον μικρότερο μου αδερφό.

Στεναχωριέται γιατί πιστεύει ότι αντί να ζω μια ξένοιαστη φοιτητική ζωή αναγκάζομαι να δουλεύω για να την βοηθάω!

Εγώ πλέον είμαι φοιτήτρια και ο αδερφός μου πηγαίνει ακόμα σχολείο. Είναι στην εφηβεία!

Τα έξοδα είναι πολλά και ο πατέρας μου αδιαφορεί! Πλέον δε βοηθάει καθόλου με τα έξοδα μας και ο μισθός της μητέρας μου δε φτάνει να καλύψει τις ανάγκες μας!

Δείτε ακόμα: «Ο πατέρας μου θέλει να με χωρίσει – Δεν ήρθε καν στο γάμο μου, ούτε στο μαιευτήριο»

Η μητέρα μου δυσκολεύεται πάρα πολύ για να τα βγάλουμε πέρα! Έχει να καλύψει τα έξοδα μας, τα έξοδα του σπιτιού αλλά και το φροντιστήριο του αδερφού μου.

Για να την βοηθήσω έπιασα και εγώ δουλειά σε ένα καφέ- μπαρ της περιοχής! Η μητέρα μου βέβαια δεν ήταν καθόλου σύμφωνη με αυτό, όμως ήταν ο μόνος τρόπος για να τα βγάλουμε πέρα!

Στεναχωριέται γιατί πιστεύει ότι αντί να ζω μια ξένοιαστη φοιτητική ζωή αναγκάζομαι να δουλεύω για να την βοηθάω!

Εγώ όμως δεν μπορώ να την αφήσω να βασανίζεται ούτε να στερήσω από τον αδερφό μου το φροντιστήριο ή το χαρτζιλίκι του!

Δείτε ακόμα: 10 βασικά πράγματα που χρειάζεται ένας γιος από τον πατέρα του για να τον προετοιμάσει για τη ζωή

Στο κάτω κάτω το φταίξιμο είναι του πατέρα μου που στάθηκε ανίκανος να φροντίσει την οικογένεια του!

Στείλε μας την δική σου ιστορία γέννησης του παιδιού σου, την δικιά σου μαμαδοιστορία, την ιστορία του γάμου, του χωρισμού. Εξομολογήσου ότι σου βαραίνει τη ψυχή και θα δεις την δικιά σου ιστορία δημοσιευμένη με τον τρόπο που θές. Ανώνυμα ή επώνυμα. Πατώντας εδώ

Πηγή: efisecrets
Close