Απίστευτο! Πήγε στον οδοντίατρο και… έβγαλε ένα μπλε εξόγκωμα στο χέρι του

Δυο φαινομενικά ασύνδετα πράγματα συνδέονταν τελικά και μάλιστα στενά

Αφόρητους πόνους στην κοιλιά, νυχτερινή εφίδρωση, οξεία απώλεια βάρους αλλά και ένα τεράστιο μπλε εξόγκωμα στην παλάμη του ήταν όσα βίωσε ένας Καναδός μετά την επίσκεψη στον οδοντίατρο!

Ο 27χρονος αναγνώρισε εγκαίρως ότι κάτι δεν πάει καλά με τον οργανισμό του και απευθύνθηκε σε παθολόγο, κάνοντας πολύ καλά.

Ο οποίος του είπε ότι ήταν απλώς συμπτωματικό πως όλα ξεκίνησαν μετά την επίσκεψη στον οδοντογιατρό και τα δυο φαινόμενα δεν σχετίζονταν κατά κανέναν τρόπο. Μετά βέβαια πήρε πίσω τη διάγνωσή του, καθώς τα δυο ασύνδετα πράγματα είχαν κάποια σχέση.

Απίστευτο! Πήγε στον οδοντίατρο και… έβγαλε ένα μπλε εξόγκωμα στο χέρι του

Όταν αυτό το εξόγκωμα άλλαξε χρώμα δηλαδή και από κόκκινο έγινε μπλε, υποφέροντας πια από υψηλό πυρετό και μειωμένη όρεξη για τουλάχιστον 1,5 μήνα.

Η τελική διάγνωση έκανε λόγο για λοιμώδη ενδοκαρδίτιδα, μια λοίμωξη της καρδιάς που μπορεί να αποβεί ακόμα και μοιραία αν μείνει χωρίς θεραπεία. Και από τις εξετάσεις αίματος φάνηκε πως για όλα έφταιγε ο στρεπτόκοκκος που είχε στο στόμα και πέρασε στο αίμα του, ένα βακτήριο που ενυπάρχει στο στόμα και είχε να κάνει με την κακή υγιεινή της περιοχής αλλά και την πρόσφατη επίσκεψη στον οδοντίατρο!

Και ήταν τυχερός τελικά που εμφάνισε αυτό το εξόγκωμα στο χέρι, καθώς έδειξε ότι τα πράγματα δεν ήταν αστεία…

Πηγή: newsbeast.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close