Αποκάλυψη: «Δες» από τι θα πεθάνεις ανάλογα με τον μήνα που γεννήθηκες!

Όλοι θα πεθάνουμε και η μέρα των γενεθλίων μας παίζει ρόλο στον τρόπο σύμφωνα με έρευνα!

Eπιστήμονες από το Ιατρικό Κέντρο και το Ινστιτούτο Επιστήμης Δεδομένων του Πανεπιστημίου Κολούμπια στην Αμερική, διαπίστωσαν ότι υπάρχει σχέση ανάμεσα στο μήνα που γεννήθηκε κάποιος και στις ασθένειες από τις οποίες κινδυνεύει να αρρωστήσει ή και να πεθάνει.

Οι επιστήμονες έφτασαν στο συμπέρασμα αυτό ύστερα από μετα- ανάλυση των ιατρικών ιστορικών 1.700.000 ανθρώπων. Στη συνέχεια συσχέτισαν 1.670 γνωστές ασθένειες με το μήνα γέννησης του καθένα. Η στατιστική ανάλυση έδειξε ότι τουλάχιστον για 55 παθήσεις υπάρχει σαφής συσχέτιση του κινδύνου εμφάνισης μιας ασθένειας με τον μήνα γέννησης του ασθενούς. (Εντάξει , δεν τα λέμε εμείς οι επιστήμονες τα λένε. Εμείς πάντως προσέχουμε την υγεία μας,μ κάνουμε τσεκ απ και το ρίχνουμε και λίγο στην πλάκα… Μην τα παίρνουμε και στα σοβαρά, ε;)

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.


Close