Αποτοξινωτική δίαιτα: Χάσε μέσα σε μία εβδομάδα τα κιλά του Πάσχα

Ε ναι λοιπόν πέρασε το Πάσχα και άφησε πίσω του «συντρίμμια»! Βέβαια δεν είναι σαν τα Χριστούγεννα όπου οι λιχουδιές και τα γλυκά αιωρούνται στον αέρα ένα μήνα τουλάχιστον πριν τις γιορτές.

Εδώ μεσολαβεί η νηστεία πριν την Κυριακή του Πάσχα, παρόλα αυτά τα λίπη που καταναλώνουμε εκείνες τις 2-3 ημέρεςείναι κορεσμένα και γεμάτα τοξίνες. Αν και το σώμα μας έχει τη δυνατότητα να αποτοξινώνεται μόνο του γιατί να μην το ενισχύσουμε και να το βοηθούσε και εμείς λίγο παραπάνω, μιας και πλησιάζει και το καλοκαιράκι; Σκοπός μας δεν είναι να πεινάσουμε ή να κάνουμε εξαντλητικές δίαιτες, αλλά να εντάξουμε στο πρόγραμμά μας τροφές που θα μας χορτάσουν αλλά και θα μας βοηθήσουν να αποβάλλουμε τις τοξίνες. Γι’ αυτό ακολούθησε τις διατροφικές μας προτάσεις παρακάτω αλλά και μία ενδεικτική δίαιτα επτά ημερών και χάσε εύκολα και απλά τα κιλά των Πασχαλινών διακοπών. Καλή δύναμη και ακόμη καλύτερη επιτυχία.

Διαβάστε περισσότερα στο apithano.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close