Ξένια Καλογεροπούλου:Ο γιατρος  μου είπε: Αντί να μεγαλώνει, μίκρυνε. Έχει πεθάνει. Το χειρότερο ήταν αυτό

«Ένα πρωί ξύπνησα με κλάματα. Πήρα το γιατρό και του το είπα. Ήρθε σπίτι, έβαλε το χέρι στην κοιλιά και μου είπε: Αντί να μεγαλώνει, μίκρυνε. Έχει πεθάνει. Το χειρότερο ήταν αυτό».

Μια αληθινή και αποκαλυπτική συνέντευξη που μιλάει με απόλυτη ειλικρίνεια για το γεγονός ότι δεν κατάφερε ποτέ να κάνει παιδιά, καθώς και για τις πλαστικές που έχει κάνει στο πρόσωπό της, έδωσε στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Παύλο Γιαννακόπουλο, η μεγάλη κυρία του θεάτρου και του κινηματογράφου Ξένια Καλογεροπούλου.

Για τις πλαστικές επεμβάσεις είπε η κυριά Καλογεροπούλου: «Όταν τελείωσα τη σχολή, μου είπαν ότι η μύτη μου δεν ήταν φωτογενής. Την έκοψα λιγάκι. Στα 50 μου, έκανα lifting.
Μου το έκανε μάλιστα δώρο, ο Κωστής. Ήμασταν σπίτι και κοιταζόμασταν και ξαφνικά μου λέει: “Να σου κάνω δώρο ένα Lifting”»

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του θεάτρου μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και για τα παιδιά που δεν κατάφερε να κάνει.

«Σε έναν ρόλο που υποδυόμουν, η ηρωίδα έκλαιγε επειδή είχε μείνει έγκυος ενώ δεν ήταν παντρεμένη. Εγώ τότε είχα κάνει μια από τις αποβολές. Έβγαινα στη σκηνή και έριχνα δάκρυ κορόμηλο επειδή δεν ήμουν έγκυος. Θυμάμαι την πιο τραυματική φορά. Πήγαινα πολύ καλά. Έμενα συνέχεια στο κρεβάτι. Δεν σηκωνόμουν καθόλου και… κλωσούσα. Ένα πρωί ξύπνησα με κλάματα. Πήρα το γιατρό και του το είπα. Ήρθε σπίτι, έβαλε το χέρι στην κοιλιά και μου είπε: Αντί να μεγαλώνει, μίκρυνε. Έχει πεθάνει. Το χειρότερο ήταν αυτό».
πρωτο θεμα

Close