Ποιά από αυτές είναι η τέλεια μπανάνα- Ειδικός δίνει την απάντηση

Αυτή η φωτογραφία- κουίζ με τίτλο «ποιος αριθμός είναι η τέλεια μπανάνα» έχει πάρει τα μυαλά των χρηστών του διαδικτύου, καθώς όλοι ψάχνουν να βρουν ποια είναι η σωστή και καλύτερη επιλογή στις μπανάνες.

Δεδομένου πως οι μπανάνες δεν είναι σαν τα αγγούρια, καθώς τις βρίσκεις σε διάφορες αποχρώσεις, ενώ η γεύση τους αλλοιώνεται ανάλογα με το πόσο ώριμες είναι, χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να πουν την γνώμη τους.

Ποιά από αυτές είναι η τέλεια μπανάνα- Ειδικός δίνει την απάντηση

Με τις απόψεις να διίστανται, οι περισσότεροι δήλωσαν πως οι καλύτερες μπανάνες είναι αυτές από το 8 μέχρι το 10.

Βέβαια άλλοι είπαν πως οι μπανάνες με τον αριθμό 6 και 7 είναι ιδανικές καθώς δεν έχουν καθόλου σκούρα στίγματα πάνω τους και είναι πιο άγουρες.

Διαβάστε περισσότερα στο apithano.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.


Close