Φτιαξτε μόνη σας σπιτικά Detox αυτοκόλλητα και αποτοξινώστε το σώμα σας

Τα βαρέα μέταλλα, όπως ο υδράργυρος, ο μόλυβδος και το αλουμίνιο, συσσωρεύονται στο σώμα με την πάροδο του χρόνου και μπορεί να ενεργοποιήσουν τον κίνδυνο για παθήσεις όπως  καρδιακές παθήσεις, προβλήματα του θυρεοειδούς, άνοια, νευρολογικές καταστάσεις, αυτισμό, στειρότητα και γενετικές ανωμαλίες.Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει τρόπος  να αφαιρέσετε αυτούς τους μολυσματικούς παράγοντες από το σώμα σας και να ελαχιστοποιήσετε τις επιπτώσεις τους στην υγεία σας.

Τα Detox επιθέματα ποδιών είναι πραγματικά αποτελεσματικά για να απαλλαγούμε από τις τοξίνες  κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μπορείτε να τα αγοράσετε, αλλά η τιμή τους δεν είναι πάντα εφικτή. Ένας εναλλακτικός τρόπος είναι να δημιουργήσετε τα δικό σας επιθέματα ποδιών Detox στο σπίτι σας. Θα χρειαστείτε ένα κρεμμύδι,ένα σκόρδο,νερό,αυτοκόλλητες γάζες και κάλτσες.Απλά ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο.

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.


Close